Cluj. Corina: „Astăzi am văzut ceva groaznic…o femeie vizibil gravidă umbla pe trotuar și i s-a făcut rău și a pășit stâng și a călcat în stradă și nu unu, ci doi care veneau au pășit pe accelerație și unu a mai și înjurat-o pe sărmana femeie care se ținea de burta și de cap. Așa am ajuns….splendid. Am oferit să …”

Updated on martie 19, 2020 O clujeancă povestește revoltată despre indiferența unor șoferi care nu au oprit să ajute o gravidă.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Corina Popescu a scris: „Astăzi am văzut ceva groaznic…o femeie vizibil gravidă umbla pe trotuar și i s-a făcut rău și a pășit stâng și a călcat în stradă și nu unu, ci doi care veneau au pășit pe accelerație și unu a mai și înjurat-o pe sărmana femeie care se ținea de burta și de cap.

Cluj. Corina: „Astăzi am văzut ceva groaznic...o femeie vizibil gravidă umbla pe trotuar și i s-a făcut rău și a pășit stâng și a călcat în stradă și nu unu, ci doi care veneau au pășit pe accelerație și unu a mai și înjurat-o pe sărmana femeie care se ținea de burta și de cap. Așa am ajuns....splendid. Am oferit să ...” 1
(foto arhiva)

Așa am ajuns….splendid. Am oferit să sun 112 la femeie dar era lângă bloc și s-a dus acasă. Trebuie aparate video peste tot să-i prindă pe demenții ăștia care merg cu o sută de km pe oră și hărțuiesc nevinovați.

Eu cred că să fie legea ca in SUA, 500 de dolari când ești prins si după 3 ori, închisoare”.

Alex B.: nepăsarea și ignoranța din păcate e pe primul loc în tara noastră…. Pana nu va ajunge fiecare sa treacă printr-o problema grava nu va ști sa aprecieze deloc ce însemna… AJUTOR…

Sâmboleni S.: Dacă era soția lor în acea situație, cum ar fi reacționat?

error: Content is protected !!