Cluj. Alte 10 persoane depistate cu coronavirus! 9 erau în carantină

Updated on martie 20, 2020 Zece cazuri noi de persoane infectate cu coronavirus au fost descoperite la Cluj.  9 cazuri au fost descoperite în rândul persoanelor carantinate într-o zonă de munte din judeţul Cluj, iar unu la o femeie aflată în autoizolare.

“În urma testării de ieri 19 martie 2020, au fost depistați pozitiv un număr total de 10 persoane din județul Cluj, din care 9 erau în carantină (5 femei cu vârsta cuprinsă între 28-47 ani și 4 bărbați cu vârsta între 27-51 ani) și o femeie de 29 de ani aflată în autoizolare (a călătorit în Austria, Germania), internată la SCBI după ce a prezentat simptomatologie specifica.

Cluj. Alte 10 persoane depistate cu coronavirus! 9 erau în carantină 1

Toate cele 9 persoane din carantină au fost transportate în condiții de izolare la SCBI Cluj-Napoca, fiind internate pe secţia dedicata, asimptomatici. Cei din carantină au venit din zona roşie, Italia”, transmite Prefectura Cluj, citată de Ziua de Cluj.

Până astăzi, 20 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 308 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 308 de persoane confirmate pozitiv, 31 au fost declarate vindecate și externate

error: Content is protected !!