Cluj. Alin: „Năvală la pădure în Salicea”. Medicii urlă degeaba să stea lumea în casă

Updated on martie 21, 2020 Mulți clujeni au ales să iasă la pădure în loc să stea în casă. Ce va fi peste o săptămână-două?

Pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. CLUJ, Alin Golban a postat o fotografie cu mesajul: „Năvală la pădure în Salicea”
Cluj. Alin: „Năvală la pădure în Salicea”. Medicii urlă degeaba să stea lumea în casă 1ț

Mara V.: Oameni fără locuri de munca; Afaceri inchise; Unii mergem la munca ca sa susținem “economia”; alții își bat joc …
Tereza Voicu: Vreti sa iesiti in natura , nici o problema dar alegeti izolarea. Nu masina parcata una langa alta .Nu e minivacanta .Nu e 1 mai .

Tudor M.: La Marisel este gol
Cluj. Alin: „Năvală la pădure în Salicea”. Medicii urlă degeaba să stea lumea în casă 2

Melinda F.: In zona de langa cartierul Citadela sunt foarte multi oameni in padure, gratarele una langa cealalta ca sa incapa toti … si asa a fost toata saptamana, nu doar azi

Cristian N: Asa erau si cei din Italia pana au ajuns la 1000-2000 de cazuri. Dupa, cred ca ati vazut cu totii ce s-a intamplat. Multumim pentru ca va ganditi si la noi, restul care #stamacasa si mai ales la cei care nu au de ales si merg la lucru, unde dau tot de voi ( Spitale, Supermarketuri, Farmacii )

Raed Arafat: „Mai multe persoane au sunat sa spuna ca sunt prea multi care au iesit la plimbare si la gratare fiind vremea frumoasa.
In aceasta perioada ramanerea acasa si evitarea activitatilor care pot sa va expuna si sa expuna familiile voastre este extrem de importanta. Virusul nu se vede, nu se simte si nu are gust ca sa-l evitati.

Acesta se evita numai prin masurile de izolare si distantare sociala.

Evitati expunerea persoanelor varstince din familiile d-voastra la acest risc printr-un comportament responsabil.
Va rog mult evitati la maxim activitatile care nu sunt esentiale in aceasta perioada!”

error: Content is protected !!