Ciprian Ciucu, candidat București: „Eu vreau să rămân în Sectorul 6, să merg liniștit pe stradă, printre oameni, așa cum merge Emil Boc prin Cluj. N-am de ales. Soția mea…”

Updated on martie 6, 2020 Bucureștiul a intrat în febra alegerilor locale. Cei de la PNL vor să-i scoată pe cei de la PSD din conducere și îl au ca model pe Emil Boc, primarul Clujului.

Ciprian Ciucu, candidat PNL Primăria sectorul 6: „Soția mea nu e din Sectorul 6, e din 2. Și-ar fi dorit să ne fi mutat deja mai în centru. Eu nu și nu. Nu e cea mai fericită că între timp am devenit politician. Mi-a zis clar, candidez la Sectorul 6 cu o singură condiție: să îl fac locuibil și sa fie o plăcere sa stăm în Sectorul 6, nu ca acum. Altfel… “dormi la primărie” îmi zice.

Ciprian Ciucu, candidat București: „Eu vreau să rămân în Sectorul 6, să merg liniștit pe stradă, printre oameni, așa cum merge Emil Boc prin Cluj. N-am de ales. Soția mea...” 1

Eu vreau să rămân în Sectorul 6, să merg liniștit pe stradă, printre oameni, așa cum merge Emil Boc prin Cluj. N-am de ales.

Livin’ la vida loca
P. S. Mutu locuiește în Sectorul 1.
P. P. S. Firea locuiește în Voluntari”.

error: Content is protected !!