Bogdan: „Aeroportul din Cluj-Napoca, ora 16:00. Oameni buni, înțelegeți vă rog ca nu este vorba doar despre voi, nu mai putem reacționa și gândi individual. E momentul să avem grijă unii de alții, să respectăm …”

Updated on martie 21, 2020 La Aeroportul Cluj se pare că este mai greu de respectat distanța de cel puțin 1 metru.

Bogdan Bufnea: „Tocmai am citit că Italia a anunțat 793 de morți în ultimele 24 de ore, iar în paralel am primit poza de mai jos: aeroportul din Cluj-Napoca, ora 16:00.
Oameni buni, înțelegeți vă rog ca nu este vorba doar despre voi, nu mai putem reacționa și gândi individual.
Bogdan: „Aeroportul din Cluj-Napoca, ora 16:00. Oameni buni, înțelegeți vă rog ca nu este vorba doar despre voi, nu mai putem reacționa și gândi individual. E momentul să avem grijă unii de alții, să respectăm ...” 1

E momentul să avem grijă unii de alții, să respectăm regulile comunicate de autorități! Să #stămacasă, să păstrăm distanța socială, atunci când suntem nevoiți să ieșim.
Pe această cale, aș dori să lansez un apel și către autorități: luați măsurile necesare pentru a proteja populația!”

Chris Nemes: „Cum te așteaptă Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj. Un autocar la tot avionul. Claie peste grămadă.
Bogdan: „Aeroportul din Cluj-Napoca, ora 16:00. Oameni buni, înțelegeți vă rog ca nu este vorba doar despre voi, nu mai putem reacționa și gândi individual. E momentul să avem grijă unii de alții, să respectăm ...” 2
Primaria Cluj-Napoca”

error: Content is protected !!