Cluj. Plângere penală împotriva preoţilor care au împărtăşit credincioşii cu aceeaşi linguriţă. Emanuel Ungureanu: „Ce s-a întâmplat la slujbele din Cluj-Napoca şi Câmpia-Turzii duminica trecută este incalificabil pentru un stat modern în care viaţa trebuie să fie protejată mai presus de …”

Updated on martie 25, 2020 Deputatul Emanuel Ungureanu va depune  plângere penală împotriva preoţilor care împărtăşit, duminică, la Cluj, mai mulţi credincioşi cu aceeaşi linguriţă.

„Ce s-a întâmplat la slujbele din Cluj-Napoca şi Câmpia-Turzii duminica trecută este incalificabil pentru un stat modern în care viaţa trebuie să fie protejată mai presus de orice tradiţii sau dogme religioase.

Cluj. Plângere penală împotriva preoţilor care au împărtăşit credincioşii cu aceeaşi linguriţă. Emanuel Ungureanu: „Ce s-a întâmplat la slujbele din Cluj-Napoca şi Câmpia-Turzii duminica trecută este incalificabil pentru un stat modern în care viaţa trebuie să fie protejată mai presus de ...” 1

Pregătesc o plângere penală împotriva preoţilor care au încălcat legile statului român şi care, cu sfidare, au zădărnicit efortul de a răspândi virusul extrem de periculos Covid 19”, spune deputatul Emanuel Ungureanu, citat de adevarul.ro.

La mai multe biserici din Cluj-Napoca – printre care şi Catedrala Mitropolitană – preoţii au împărtăţit, după slujba de duminică, credincioşii cu aceeaşi linguriţă.

La fel s-a întâmplat şi în Câmpia Turzii. „Am propus mai multe măsuri atât primarului oraşului Cluj-Napoca, cât şi prefectului judeţului Cluj. Nu am primit niciun răspuns oficial în scris la solicitările mele, de la niciunul dintre ei, nu ştiu oficial, până la această oră care este planul integrat al autorităţilor locale şi judeţene în lupta anti COVID 19, mai insist. Este timpul să punem toţi umărul, eu sunt concentrat şi implicat să fiu parte a unor soluţii rapide pentru a sprijini personalul medical şi populaţia vulnerabilă la infectarea cu COVID 19!”, mai spune parlamentarul.

error: Content is protected !!