Video Cluj. Lucian P., București: „Ce autobuze faine au clujenii! 100% electrice! Nave spațiale! Vizionare plăcută! 😉” Andrei Verestiuc: „In clipul de astăzi avem un autobuz electric super smecher, al municipiului Cluj-Napoca, care a costat 600.000 de euro. Eu sper sa va placa clipul si ce am prezentat in el deoarece a ieșit destul de bine. Băiatul care …”

Updated on februarie 18, 2020 Andrei Verestiuc prezintă într-un video pe Youtube un autobuz electric care circulă pe străzile din Cluj, cumpărat de Primărie pentru CTP. Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA are în dotare 41 autobuze electrice, dintre care 11 achiziționate prin fonduri elvețiene și 30 prin fonduri europene.

Lucian P., București: „Ce autobuze faine au clujenii! 100% electrice! Nave spațiale! Vizionare plăcută! 😉”

Video Cluj. Lucian P., București: „Ce autobuze faine au clujenii! 100% electrice! Nave spațiale! Vizionare plăcută! 😉” Andrei Verestiuc: „In clipul de astăzi avem un autobuz electric super smecher, al municipiului Cluj-Napoca, care a costat 600.000 de euro. Eu sper sa va placa clipul si ce am prezentat in el deoarece a ieșit destul de bine. Băiatul care ...” 1

Emil Boc: ”Municipiul nostru are cea mai mare flotă de autobuze electrice din România și se află în primele 10 orașe din Uniunea Europeană, raportat la numărul de locuitori. Acest lucru arată respectul nostru față de clujeni, dorința de a oferi o calitate a vieții superioară la Cluj, de a promova transportul public nepoluant”.

Andrei Verestiuc: „In clipul de astăzi avem un autobuz electric super smecher, al municipiului Cluj-Napoca, care a costat 600.000 de euro. Eu sper sa va placa clipul si ce am prezentat in el deoarece a ieșit destul de bine.

Băiatul care apare uneori in cadru, pe nume Razvan, e un inginer super de treaba ce lucreaza la aceste autobuze si doresc sa ii multumesc pentru ca m-a contactat si a reusit sa isi convinga sefii sa putem filma acest episod.

In cazul in care considerati ca 600.000 de euro sunt multi bani pentru un autobuz, e bine de stiut ca au fost cumparate prin diverse proiecte in colaborare cu elvetienii si cu Uniunea Europeana iar noi romanii am pus 15% din suma totala”.

Vezi aici Video:

Îți place autobuzul electric?

error: Content is protected !!