Video Cluj. Fetița se încăpățânează să meargă la școală prin noroaie. „De-abia ne tragem piciorele după noi de noroi”. Dacă aveți copii mofturoși cu școala arătați acest video cu o fetiță care se încăpățânează să meargă zilnic la școală prin noroaie, unde doar tractoarele pot trece

Updated on februarie 14, 2020 Dacă aveți copii mofturoși cu școala arătați acest video cu o fetiță care se încăpățânează să meargă zilnic la școală prin noroaie, unde doar tractoarele pot trece. Drumul nu va fi asfaltat prea repede, poate niciodată. Cât va mai rezista fetița? Se întâmplă în satul Berchieșu, comuna Frata, județul Cluj.

Încălțată cu cizme de gumă și cu ghetele în mâini Cristina pornește în fiecare zi spre școală. La ora șase și jumătate pleacă de acasă, pe jos, potrivit Digi 24.

Video Cluj. Fetița se încăpățânează să meargă la școală prin noroaie. „De-abia ne tragem piciorele după noi de noroi”. Dacă aveți copii mofturoși cu școala arătați acest video cu o fetiță care se încăpățânează să meargă zilnic la școală prin noroaie, unde doar tractoarele pot trece 1

„Asta-i drumul nostru de fiecare zi, cu fetița la școală. În fiecare zi, când plouă când ninge, tot așa în situația asta suntem. De-abia ne tragem piciorele după noi de noroi”, povesteşte Ana Chirilă, mama fetiţei. Înotând practic cu pantofii prin noroi. Așa circulă familile din satul Berchieșu, comuna Frata. Doar tractoarele pot circula pe un asemenea drum. Ironia face că drumul paralel care duce la cabana unor prieteni de-ai primarului a putut fi asfaltat.

„El cunoaște foarte bine situația. De 16 ani, de la primul mandat atunci ne-a promis că ne face drumul și nici până astăzi nu am mai văzut drum.”, adaugă Ana Chirilă.

Disperarea mamei a făcut ca de o săptămână, mașina școlii să vină până jos în sat. Așadar, cei 2 kilometri și jumătate, o oră de mers pe jos, s-au transformat într-unul. Însă tot prin același noroi.

Ana Chirila: „O noua zi, 😭vreau sa mulțumesc primăriei Frata pentru ca ne a scurtat drumul la jumătate cu autobuzul scolii, dar rămâne problema drumului de care nu am primit răspuns, nu va gândiți ca noi inotam în noroi și suntem izolați de toate mijloacele de transport, sa nu va spun ca Doamne ferește sa ne trebuiască o salvare aici murim, va rog luați atitudine și în acest sens”

Vezi aici Video:

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!