Drumul Turda-Cluj, blocat din cauza poleiului. Vali „Patinoarul se întinde pana la intrare in Feleac”. Adrian: „Nimeni nu permite drumarilor sa înainteze și sa își facă treaba, preferând sa forțeze si apoi sa stea pe banda a doua. Am stat mai bine de 45 de minute oprit, având alături (in stanga) o mașina cu plug si sare/nisip care își consuma aiurea carburantul. Nu ne vom …”

Updated on februarie 13, 2020 Turda-Cluj, blocat din cauza poleiului. Vali „Patinoarul se întinde pana la intrare in Feleac”. Adrian: „Nimeni nu permite drumarilor sa înainteze și sa își facă treaba, preferând sa forțeze si apoi sa stea pe banda a doua. Am stat mai bine de 45 de minute oprit, având alături (in stanga) o mașina cu plug si sare/nisip care își consuma aiurea carburantul. Nu ne vom …”

Drumul Turda- Cluj este blocat joi dimineață din cauza poleiului. Șoferii spun că mai multe tiruri sunt blocate iar mașinile de deszăpezire nu sunt lăsate să înainteze de șoferi inconștienți.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în județul Cluj, pe tronsonul Turda – Cluj-Napoca al DN1 (E81) se semnalează porțiuni acoperite cu polei. Pentru a permite drumarilor să acționeze în mod corespunzător pentru remedierea situației, circulația rutieră pe acest segment a fost oprită pe ambele sensuri.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Adrian Păteanu a scris: „Blocaj trafic la iesire din Turda, spre Cluj. Coloana de cca. 4 km, pe urcare Dăbăgău. Posibil accident, soseaua fiind alunecoasa/semi inghetata. Nu cunosc alte amanunte.

Și evident că nimeni nu permite drumarilor sa înainteze și sa își facă treaba, preferând sa forțeze si apoi sa stea pe banda a doua. Am stat mai bine de 45 de minute oprit, având alături (in stanga) o mașina cu plug si sare/nisip care își consuma aiurea carburantul. Nu ne vom civiliza prea curand…”.

Andrei B.: Blocaj intre Martinesti si Valcele
Drumul Turda-Cluj, blocat din cauza poleiului. Vali „Patinoarul se întinde pana la intrare in Feleac”. Adrian: „Nimeni nu permite drumarilor sa înainteze și sa își facă treaba, preferând sa forțeze si apoi sa stea pe banda a doua. Am stat mai bine de 45 de minute oprit, având alături (in stanga) o mașina cu plug si sare/nisip care își consuma aiurea carburantul. Nu ne vom ...” 1

Călin N.: Gheata pe drum, cateva camioane blocate si una, doua masini iesite de pe drum.
Vali I: Patinoarul se întinde pana la intrare in Feleac

error: Content is protected !!