Mihai Mironica, despre CFR Cluj: “Sa vii după un meci atât de intens, cu Sevilla, in casa plina de fani teribili a unei echipe a Craiovei care era odihnita, sa folosești rezerve sau chiar rezerve ale rezervelor si totuși sa câștigi așa de categoric pe tabela împotriva celui mai periculos adversar, asta cred ca ne arata clar ca trupa magului Dan Petrescu va fi din nou campioana”

Updated on februarie 24, 2020 CFR Cluj a obținut o victorie mare în Bănie, acolo unde a învins Universitatea Craiova cu scorul de 2-0. Victoria este cu atât mai mare cu cât CFR a jucat la doar câteva zile de la meciul cu Sevillia și cu o formulă schimbată aproape în totalitate.

Jurnalistul sport.ro, Mihai Mironică a comentat victoria clujenilor.

Mihai Mironica, despre CFR Cluj: "Sa vii după un meci atât de intens, cu Sevilla, in casa plina de fani teribili a unei echipe a Craiovei care era odihnita, sa folosești rezerve sau chiar rezerve ale rezervelor si totuși sa câștigi așa de categoric pe tabela împotriva celui mai periculos adversar, asta cred ca ne arata clar ca trupa magului Dan Petrescu va fi din nou campioana" 1

 

„CFR Cluj e cam campioana. O spune istoria campionatului de cand s-a introdus sistemul cu play-off: cine termina pe primul loc in sezonul regulat castiga titlul.

Dar nu numai istoria Ligii 1 indica acest sentiment, ca echipa clujeana va fi din nou campioana, ci si aceasta ultima partida de la Craiova. Sa vii dupa un meci atat de intens, cu Sevilla, in casa plina de fani teribili a unei echipe a Craiovei care era odihnita, sa folosesti rezerve sau chiar rezerve ale rezervelor si totusi sa castigi asa de categoric pe tabela impotriva celui mai periculos adversar, asta cred ca ne arata clar ca trupa magului Dan Petrescu va fi din nou campioana.

Paradoxul acestui sistem stupid de desfasurare a Ligii 1 este reflectat in toata “splendoarea” lui de contextul acestui meci. CFR avea 3 puncte peste Craiova, o bate pe aceasta, dar de maine va avea tot doar 3 puncte peste Craiova. Sa iei munca extraordinara a echipei clujene din acest meci teribil si s-o stergi cu pixul, cu un cinism suprem, doar pentru a avea un clasament strans in continuare, asta e bataie de joc, ce sa ne mai ascundem dupa cuvinte…

CFR Cluj a facut fata “celei mai bune linii de mijloc din Romania” cu bunicul Hoban, nepotul Itu si gladiatorul Djokovic. Intr-o lume obsedata de “tineri”, Dan Petrescu a adus un batranel, Rondon, care si-a aratat atat de des utilitatea cand a fost aruncat in lupta. Despre CFR Cluj ni se tot spune ca este pe buza prapastiei financiare, dar tocmai i-a oferit un salariu obscen unui jucator ruginit, cel putin deocamdata, asa cum este Chipciu. Iar Manea este inca o demonstratie a managementului dezastruos de la FCSB. Cu aceste partide cu Sevilla, Craiova, Manea pare sa dea semne ca nationala isi va regasi fundasul dreapta pentru marea infruntare din Islanda. Cursa lui de la golul doi aduce insa intrebarea daca totusi Bancu trebuie sa fie fundasul stanga in batalia cu selectionata Sonilor…”

error: Content is protected !!