IPJ Cluj, despre cățelul prins în bara mașinii: „Colegul nostru s-a interesat de soarta cățelușului – victima accidentului rutier de la Cuzdrioara. Acesta a fost supus unor intervenții chirurgicale la picior și maxilar, iar acum este mai bine, mai voios. Mai multe …”

Updated on februarie 14, 2020 Un cățel a fost lovit de o mașină în urmă cu două săptămâni în Cuzdrioara. Patrupedul a ajuns la sediul unității de poliție, încarcerat în bara de protecție.

Cu toată îndemânarea polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Dej nu s-a reușit scoaterea lui de acolo, în siguranță. Astfel, pentru a fi siguri că nu va fi rănit prin această acțiune, au fost solicitați pompierii dejeni pentru a-l extrage din autovehicul, potrivit dej24.ro.

IPJ Cluj, despre cățelul prins în bara mașinii: „Colegul nostru s-a interesat de soarta cățelușului – victima accidentului rutier de la Cuzdrioara. Acesta a fost supus unor intervenții chirurgicale la picior și maxilar, iar acum este mai bine, mai voios. Mai multe ...” 1

Acum, polițiștii din Dej s-au interesat de soarta cățelușului.

Cei de la IPJ Cluj au scris: „👮‍♂️Colegul nostru de la Poliția municipiului Dej s-a interesat de soarta cățelușului – victima accidentului rutier produs la data de 27 ianuarie, pe raza localității Cuzdrioara.

Acesta a fost supus unor intervenții chirurgicale la picior și maxilar, iar acum este mai bine, mai voios.

Mai multe asociații de protecție a animalelor, inclusiv din străinătate, și-au exprimat intenția de a-l adopta, context în care în scurt timp își va cunoaște noua familie.💕

În prezent, se află în îngrijirea personalului de specialitate din cadrul unui cabinet veterinar din Dej.”

error: Content is protected !!