Incendiu Cluj. Bunică salvată de nepot, după ce apartamentul i-a luat foc, în Mănăștur

Updated on februarie 12, 2020 O femeie de 70 de ani a fost salvată de nepotul ei de 24 de ani după ce apartamentul situat la etajul I, al unui bloc de locuințe de pe Aleea Padin, din municipiul Cluj-Napoca a fost cuprins de flăcări.

Din primele cercetări, se pare că focul a pornit de la o defecțiune a mașinii de spălat haine, informează someseanul.ro.

Incendiu Cluj. Bunică salvată de nepot, după ce apartamentul i-a luat foc, în Mănăștur 1

La fața locului a ajuns o autospecială pentru stins incendii. Pompierii au găsit apartamentul inundat, în mare parte cu fum, și flăcări care cuprinseseră mașina de spălat haine, situată în baia apartamentului. Focul a fost stins prompt de echipa de intervenție, fără a fi necesară evacuarea persoanelor din celelalte apartamente.

„O femeie de 70 de ani a fost evacuată de nepotul său de 24 de ani, înainte de sosirea pompierilor, și a fost consultată de către echipajul SMURD, dislocat la locul evenimentului.

Cei doi au fost transportați la spital pentru îngrijiri și investigații medicale, având în vedere posibilitatea de a fi intoxicați cu fum. Din cercetările preliminare, se pare că focul a pornit de la o defecțiune a mașinii de spălat haine”, transmite ISU Cluj.

error: Content is protected !!