(Foto) Accident Cluj. Microbuz lovit de un camion. Două persoane rănite, la Ciucea

Updated on februarie 17, 2020 Un microbuz, transport persoane, a fost lovit de un camion, la Ciucea. Camionul a făcut un viraj la stânga, fără să se asigure când microbuzul îl depășea neregulamentar. Două persoane au fost rănite în accident.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Roxana Ilea a postat o fotografie cu mesajul: „Accident la Ciucea!!”

(Foto) Accident Cluj. Microbuz lovit de un camion. Două persoane rănite, la Ciucea 1 (Foto) Accident Cluj. Microbuz lovit de un camion. Două persoane rănite, la Ciucea 2 (Foto) Accident Cluj. Microbuz lovit de un camion. Două persoane rănite, la Ciucea 3 (Foto) Accident Cluj. Microbuz lovit de un camion. Două persoane rănite, la Ciucea 4

Tereza Voicu: „Conform reprezentanților IPJ Cluj in accident au fost implicați un tir și un microbuz transport persoane.

Conducătorul autocamion înmatriculat in Polonia de 48 ani, a efectuat un viraj la stânga, fără a se asigura la efectuarea manevrei, a intrat in coliziune laterala cu un microbuz înmatriculat in Rep. Moldova, conducator de 25 de ani, care se afla in depășirea neregulamentara a camionului, încălcând marcajul longitudinal continuu.

După impact, microbuzul a fost proiectat într-un stâlp electric in afara părții carosabile.

Persoane rănite – conducător si pasager microbuz, ambii conștienți. Din primele informații răniți ușor. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ”

error: Content is protected !!