Felicitări! Potaissa Turda calificată în sferturile Cupei Challenge la handbal masculin

Updated on februarie 17, 2020 AHC Potaissa Turda s-a calificat în în sferturile de finală ale Cupei Challenge la handbal masculin.

Duminică seara, pe teren propriu, deşi a fost învinsă de echipa elveţiană BSV Berna, cu scorul de 35-33 (18-19), în manşa a doua a optimilor de finală, turdenii au reușit calificarea, informează libertatea.ro.

Felicitări! Potaissa Turda calificată în sferturile Cupei Challenge la handbal masculin 1

Potaissa, câştigătoare a trofeului în 2018, a obţinut calificarea graţie victoriei din Ţara Cantoanelor, cu 36-33. Pentru Potaissa au înscris Marius Szoke 9 goluri, Milos Dragas 8, Daniel Pop 4, Cristian Ghiţă 4, Huba Talas 3, Mihai Rohozneanu 2, Răzvan Pavel 1, Roland Thalmaier 1, Georgică Cîntec 1.

Și CSM Bucureşti s-a calificat cu emoţii în sferturile de finală ale Cupei Challenge la handbal masculin, sâmbătă seara, după ce a terminat la egalitate cu echipa suedeză Alingsas HK, 24-24 (10-10), în Sala Dinamo din Capitală, în manşa a doua a optimilor de finală.

CSM Bucureşti, deţinătoarea trofeului, câştigase în tur cu 29-28 şi a obţinut egalul în retur după un gol marcat în ultimul minut.

error: Content is protected !!