Clujul pregătit anti-coronavirus. Ministrul Sănătății: „Spitalele şi-au refăcut stocurile de biocide, costume de protecţie şi ventilatoare….”

Updated on februarie 19, 2020 Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, pare că ia în serios amenințarea coronavirus China, mai ales că un al doilea român s-a infectat pe vasul de croazieră din Japonia. Clujul are capacitate de diagnostic, până acum se făcea doar la București.

Ministrul susţine că spitalele şi-au refăcut stocurile de materiale necesare în cazul extinderii şi în România a pneumoniei provocate de coronavirus, anunță Europa FM.

Clujul pregătit anti-coronavirus. Ministrul Sănătății: „Spitalele şi-au refăcut stocurile de biocide, costume de protecţie şi ventilatoare....” 1

Este vorba despre biocide, costume de protecţie şi ventilatoare. În plus, mai multe centre de diagnostic au fost înfiinţate în toate zonele ţării.

„S-a îmbunătățit capacitatea de răspuns a României în contextul acestei pandemii severe. În momentul de față avem capacitate de diagnostic la nivel național. Inițial a fost în București, în momentul de față există capacitate de diagnostic în Constanța, Cluj, Iași și Timișoara”, a spus ministrul Sănătăţii.

error: Content is protected !!