Cluj. Lista restaurantelor închise de Protecția Consumatorilor. Unele selecte

Updated on februarie 22, 2020 Activitatea a cinci restaurante din Cluj Napoca a fost sistată de Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor (CRPC) Cluj din cauza neregulilor găsite.

Cele cinci restaurante sunt: Napoca 15, Motel Gilău, Bistro Engels de pe strada Dorobanților, restaurantul Da Vinci și încă un local din Gilău. Comisarii au dispus oprirea definitivă de la comercializare a 315 kg de produse neconforme şi oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficienţelor.

Cluj. Lista restaurantelor închise de Protecția Consumatorilor. Unele selecte 1

“Având în vedere că s-au finalizat actele și ținând cont de faptul că au fost remediate deficiențele constatate până în prezent, mai puțin la Napoca 15, restaurantele și în același timp locul unde se țin evenimente cu mulți participanți cu probleme ce țin de cele semnalate sunt printre altele Motel Gilău, Bistro Engels de pe strada Dorobanților, restaurantul Da Vinci și încă un local din Gilău”, a comunicat CRPC, citat de Ziua de Cluj.

”În urma depunerii a cinci reclamaţii în cursul lunii februarie, ce vizau unităţi de alimentaţie publică, comisarii desemnaţi să cerceteze aspectele semnalate au descoperit mai multe deficienţe, printre care produse cu data limită de consum şi data durabilităţii minimale depăşite cu una până la 120 de zile, produse depozitate necorespunzător sau la care a fost schimbată starea termică sau produse fără elemente de identificare/ caracterizare. Ca urmare a deficienţelor, operatorii economici prestatori de servicii au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în cuantum de 350.000 de lei”, a transmis inițial instituția.

 

error: Content is protected !!