Cluj. Hoți de lemne prinși în pădurea Florești-Tăuți. „Sesizările contează, așa cum au contat și pentru Pădurile Hoia-Baciu și Făget pentru că au diminuat furturile. Totuși, miza e …”

Updated on februarie 18, 2020 Deputatul independent Adrian Dohotaru a anunțat marți pe Facebook că mai mulți hoți de lemne au fost prinși de polițiști în urma sesizărilor făcute de cetățeni.

Adrian Dohotaru: Victorie de etapă: hoți prinși pentru furturi din pădure.
O parte dintre hoți au fost prinși în urma sesizărilor noastre privind furturile din Pădurea Florești-Tăuți.

Cluj. Hoți de lemne prinși în pădurea Florești-Tăuți. „Sesizările contează, așa cum au contat și pentru Pădurile Hoia-Baciu și Făget pentru că au diminuat furturile. Totuși, miza e ...” 1

Sesizările contează, așa cum au contat și pentru Pădurile Hoia-Baciu și Făget pentru că au diminuat furturile. Totuși, miza e în măsuri de prevenție, de aceea am propus Primăriei Florești ca pădurea să fie o arie naturală protejată, o pădure cu rol strict de protecție, fără exploatare, că e legală, că e ilegală.

Apoi, o idee bună e de a avea rangers voluntari, locuitori din Florești, cu atribuții de control, nu doar de sesizare, care lucrează alături de autoritățile competente.

Vă țin la curent cu evoluția răspunsurilor autorităților și le mulțumesc celor care au trimis sesizări alături de mine ori au dat share materialului video care a dus la mobilizarea autorităților”.

error: Content is protected !!