Cluj. Geantă plină cu bani găsită în centru. IPJ: „Ce facem noi, ca cetățeni cinstiți, când găsim pe stradă un portofel cu o sumă de bani în el? a) mergem undeva și-i împărțim❌ b) mergem …”

(Last Updated On: February 11, 2020)

O tânără din Cluj Napoca a fost felicitată de Inspectoratul de Politie Judetean Cluj după ce a returnat o geantă cu bani pe care a găsit-o pe un trotuar din centrul orașului.

În geanta respectivă se aflau 1650 de lei și 200 de euro, dar și carduri bancare, permis de conducere etc.

Cluj. Geantă plină cu bani găsită în centru. IPJ: „Ce facem noi, ca cetățeni cinstiți, când găsim pe stradă un portofel cu o sumă de bani în el? a) mergem undeva și-i împărțim❌ b) mergem ...” 1

Cei de la Inspectoratul de Politie Judetean Cluj au scris pe Facebook: „ Ce facem noi, ca cetățeni cinstiți, când găsim pe stradă un portofel cu o sumă de bani în el?

a) mergem undeva și-i împărțim
b) mergem undeva și-i numărăm ca să vedem cât ne-a adus norocul
c) ne uităm să vedem dacă e pe aproape cel care l-a pierdut ca să nu ne vadă când îl luam. Dacă nu e, îl luăm și fugim!

O tânără din Cluj-Napoca a arătat că nicio variantă dintre cele de mai sus nu e corectă. La data de 7 februarie, aceasta a predat la Secția 5 Poliție o geantă cu carduri bancare, bani, permis de conducere, portmoneu, 1650 de lei și 200 de euro, geantă găsită pe un trotuar din centrul municipiului Cluj-Napoca.
Bunurile au fost restituite proprietarului.

Salutăm gestul și o felicităm pe domnișoara care ne-a arătat că spiritul civic e viu la Cluj!”