Cluj. Elena Calistru: „Emil Boc a transmis la Bruxelles imaginea unui primar european care vrea să construiască un oraș european și nu m-ar mira să îi iasă tot advocacy-ul pentru ceva mai multe fonduri regionale alocate direct către orașe precum Cluj-Napoca. Știu de la prietenii din Cluj că nu e totul perfect acolo, dar cel puțin la prezență la nivel european, eu nu m-aș rușina cu el”

Updated on februarie 7, 2020 Emil Boc a impresionat la  Bruxelles unde a prezentat modelul Clujului de bugetare participativa si experienta Centrului de Inovare si Imaginatie Civica.

Elena Calistru: „Emil Boc a transmis la Bruxelles imaginea unui primar european care vrea să construiască un oraș european și nu m-ar mira să îi iasă tot advocacy-ul pentru ceva mai multe fonduri regionale alocate direct către orașe precum Cluj-Napoca.

Cluj. Elena Calistru: „Emil Boc a transmis la Bruxelles imaginea unui primar european care vrea să construiască un oraș european și nu m-ar mira să îi iasă tot advocacy-ul pentru ceva mai multe fonduri regionale alocate direct către orașe precum Cluj-Napoca. Știu de la prietenii din Cluj că nu e totul perfect acolo, dar cel puțin la prezență la nivel european, eu nu m-aș rușina cu el” 1

Știu de la prietenii din Cluj că nu e totul perfect acolo, dar cel puțin la prezență la nivel european, eu nu m-aș rușina cu el”.

Emil Boc: „Bruxelles: La invitatia Comisiei Europene, modelul Clujului de bugetare participativa si experienta Centrului de Inovare si Imaginatie Civica au fost prezentate expertilor din Uniunea Europeana

Cluj. Elena Calistru: „Emil Boc a transmis la Bruxelles imaginea unui primar european care vrea să construiască un oraș european și nu m-ar mira să îi iasă tot advocacy-ul pentru ceva mai multe fonduri regionale alocate direct către orașe precum Cluj-Napoca. Știu de la prietenii din Cluj că nu e totul perfect acolo, dar cel puțin la prezență la nivel european, eu nu m-aș rușina cu el” 2

In prezenta comisarului european pentru Politici de coeziune si reforma, Elisa Ferreira si a altor oficialitati europene, am avut placerea de a prezenta azi in cadrul Conferintei “Engaging Citizens for Good Governance in Cohesion Policy” modelele Clujului de buna practica in domeniile Bugetarii participative si ale activitatii Centrului de Inovare si Imaginatie Civica.

Cluj. Elena Calistru: „Emil Boc a transmis la Bruxelles imaginea unui primar european care vrea să construiască un oraș european și nu m-ar mira să îi iasă tot advocacy-ul pentru ceva mai multe fonduri regionale alocate direct către orașe precum Cluj-Napoca. Știu de la prietenii din Cluj că nu e totul perfect acolo, dar cel puțin la prezență la nivel european, eu nu m-aș rușina cu el” 3 Cluj. Elena Calistru: „Emil Boc a transmis la Bruxelles imaginea unui primar european care vrea să construiască un oraș european și nu m-ar mira să îi iasă tot advocacy-ul pentru ceva mai multe fonduri regionale alocate direct către orașe precum Cluj-Napoca. Știu de la prietenii din Cluj că nu e totul perfect acolo, dar cel puțin la prezență la nivel european, eu nu m-aș rușina cu el” 4 Cluj. Elena Calistru: „Emil Boc a transmis la Bruxelles imaginea unui primar european care vrea să construiască un oraș european și nu m-ar mira să îi iasă tot advocacy-ul pentru ceva mai multe fonduri regionale alocate direct către orașe precum Cluj-Napoca. Știu de la prietenii din Cluj că nu e totul perfect acolo, dar cel puțin la prezență la nivel european, eu nu m-aș rușina cu el” 5

De asemenea, am subliniat in cadrul Conferintei importanta sustinerii in continuare a politicii de coeziune – “acel lipici care tine unita Uniunea Europeana” in vederea diminuarii decalajelor de dezvoltare dintre diversele regiuni si tari ale Uniunii Europene”.

error: Content is protected !!