Cluj. Auchan oferă clienților săi din Iulius Mall o oră în plus de parcare gratuită

Updated on februarie 22, 2020 Începând din această săptămână, clienții Auchan din Iulius Mall Cluj-Napoca beneficiază de încă o oră de parcare gratuită în cadrul centrului comercial, pe lângă timpul standard de 60 minute oferit de către Iulius Mall.

Pentru a beneficia de acest discount, clienții Auchan trebuie să prezinte la biroul Serviciul Clienți al hipermarketului, situat la parterul centrului comercial Iulius Mall, un bon de cumpărături în valoare de mininum 50 lei emis în aceeași zi cu tichetul de parcare.

Cluj. Auchan oferă clienților săi din Iulius Mall o oră în plus de parcare gratuită 1

După epuizarea celor două ore gratuite, se va percepe tariful standard pentru staționare, respectiv 3 lei/oră în intervalul 07.00 – 23.00. Plata se poate face atât numerar, cât și cu ajutorul cardului bancar.

Parcarea Iulius Mall Cluj este acum gestionată printr-un sistem computerizat care permite accesul automatizat și securizat, semnalizarea locurilor disponibile (în zona demisol) și informarea cu privire la gradul de ocupare.

Noua măsură va asigura fluidizarea circulației, va crește gradul de disponibilitate a locurilor de parcare și confortul clienților și va contribui la mobilitatea urbană.

error: Content is protected !!