CFR Cluj- FC Sevilla 1-1. Clujenii au marcat după un penalty acordat de VAR, primul acordat pe teritoriul României

Updated on februarie 20, 2020 CFR Cluj a terminat la egalitate, 1-1, cu FC Sevilla în primul meci din ”16”-imile Europa League. CFR Cluj a condus după un penalty primit cu ajutorul VAR. Spaniolii au egalat pe final.

Campioana României a primit un penalty în meciul tur din 16-imile Europa League după intervenția VAR. Kounde a comis un henț în propriul careu, iar centralul Deniz Aytekin a acordat lovitură de la 11 metri după ce a urmărit reluarea fazei la marginea terenului, potrivit Digi Sport.

CFR Cluj- FC Sevilla 1-1. Clujenii au marcat după un penalty acordat de VAR, primul acordat pe teritoriul României 1

După o primă repriză echilibrată, CFR Cluj s-a desprins în urma unui penalty acordat de VAR. Manea a centrat, Kounde a încercat să sară la cap cu Lacina Traore, dar s-a dezechilibrat în aer și a lovit mingea cu pumnul Centralul Deniz Aytekin a lăsat jocul să meargă, dar după câteva secunde a mers la marginea terenului pentru a urmări reluarea fazei.

După ce a urmărit trei reluări, Deniz Aytekin s-a întors și a acordat lovitură de la 11 metri pentru CFR Cluj. Ciprian Deac “a arestat” balonul și a transformat cu sânge rece.

A fost primul penalty acordat cu ajutorul VAR pe teritoriul României. Arbitrajul video a mai fost folosit în țara noastră în preliminariile Champions League, când CFR Cluj s-a duelat cu Slavia Praga în play-off. Atunci a fost acordat un penalty după confirmarea VAR, nu după intervenția sistemului.

error: Content is protected !!