Ce scrie presa din Spania după CFR Cluj-FC Sevilla, 1-1

Updated on februarie 21, 2020 CFR Cluj a obținut o remiză în prima manșă din 16-imile Europa League, rezultat care i-a nemulțumit pe cei din Spania.

Presa iberică i-a criticat pe cei de la Sevillia în urma meciului din Gruia, informează digisport.ro.

Ce scrie presa din Spania după CFR Cluj-FC Sevilla, 1-1 1

Marca: “En-Nesyri ține Sevilla în viață… și pe Lopetegui. Andaluzii le-au făcut cadou un penalty adversarilor, într-un meci cu puține ocazii, iar CFR a trecut în avantaj. Sevilla a arătat puțin fotbal, chiar dacă a fost în control de multe ori. S-a observat o teamă în rândul fundașilor, lucru pe care l-am putut remarca și în campionat. Singurul jucător care a încercat să facă diferența a fost Suso, un tip cu personalitate și cu calități de lider.

Intrat în locul lui Jesus Navas, care a fost de-a dreptul inexistent, En-Nesyri a reușit să salveze un egal. Sevilla și Lopetegui pot respira după acest rezultat, dar nu pentru mult timp”.

Mundo Deportivo: “După o prestație modestă în România, Sevilla a fost salvată de En-Nesyri. Implementarea VAR-ului i-a costat pe andaluzi, care au jucat slab în România. Criza echipei lui Lopetegui se prelungește. Sevilla este acum obligată să obțină calificarea pe Sanchez Pizjuan, unde nu a mai câștigat de o lună. Până atunci urmează un alt meci dificil, cu Getafe.

După pauză, Sevilla a fost o echipă adormită, iar băieții lui Dan Petrescu au profitat. En-Nesyri și-a salvat echipa în final, dar situația rămâne complicată”

În schimb, Julen Lopetegui, antrenorul Sevillei, a avut cuvinte de laudă la adresa CFR-ului.

„Sunt mulțumit că am reușit să egalăm, e un meci pe care meritam să-l câștigăm. Au fost niște circumstanțe regretabile, gazonul arăta destul de rău. Este o echipă care s-a organizat foarte bine, un adversar bun.

Echipa mea s-a descurcat bine, cred că meritam să câștigăm. Păcat că am primit un penalty care nu punea în pericol poarta, dar a ieșit așa, am egalat și acum trebuie să câștigăm pe ‘Sanchez Pizjuan’”, a spus Lopetegui, la finalul partidei.

error: Content is protected !!