(Foto) Accident grav. Șofer de BMW mort, 4 persoane rănite între Cluj și Zalău

(Last Updated On: February 21, 2020)

Accident mortal joi seara, pe drumul Cluj-Napoca – Zalău, în localitatea Sânmihaiu Almașului din județul Sălaj. Un tânăr a murit, iar alte patru persoane au fost rănite, după o ciocnire violentă între două autoturisme.

„Patru persoane sunt transportate la spital: 2 adulți și 2 copii. Cea de-a cincea persoană, șoferul unuia dintre autoturisme, era inconștient și s-a aflat în stop cardio-respirator (SCR), au fost efectuate manevrele de resuscitare, dar nu a răspuns”, a transmis ISU Sălaj.

(Foto) Accident grav. Șofer de BMW mort, 4 persoane rănite între Cluj și Zalău 1

Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că, în jurul orei 19:42, un tânăr de 28 de ani, din Sânmihaiu Almașului, în timp ce conducea un BMW pe sectorul de drum menționat, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 63 de ani din județul Cluj.

(Foto) Accident grav. Șofer de BMW mort, 4 persoane rănite între Cluj și Zalău 2 (Foto) Accident grav. Șofer de BMW mort, 4 persoane rănite între Cluj și Zalău 3

În urma impactului violent șoferul de 28 de ani a murit, iar bărbatul din Cluj și un pasager din autoturismul condus de tânărul din Sălaj, un copil în vârstă de 7 ani, au fost răniți. Alte două persoane (un copil de 3 ani și o tânără de 25 de ani), pasageri tot în autoturismul condus de tânăr, au suferit leziuni ușoare, fiind transportate la spital,

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident.