Accident Cluj. Update. Unul dintre fraţiorii loviti de maşină pe trotuar a murit. Cei doi copii au fost loviţi de o maşină care a ricoşat după ce a fost lovită de alta, în localitatea Cămăraşu

Updated on februarie 3, 2020 Doi frățiori aflați pe trotuar au fost loviți zilele trecute de un autoturism. Unul dintre aceștia a murit, anunță Romania TV. Cei doi copii au fost loviţi de o maşină care a ricoşat după ce a fost lovită de alta, în localitatea Cămăraşu din Cluj.

Fratele cel mic în vârstă de doar opt ani şi-a pierdut viaţa în urma accidentului produs pe vineri, 31 ianuarie, în cursul serii de sâmbătă spre duminică, în spital.

Accident Cluj. Update. Unul dintre fraţiorii loviti de maşină pe trotuar a murit. Cei doi copii au fost loviţi de o maşină care a ricoşat după ce a fost lovită de alta, în localitatea Cămăraşu 1

Cei doi fraţi au fost loviţi de o maşină care efectua o depăşire neregulamentară în localitatea Cămăraşu, unul dintre minori a fost resuscitat de medici, în timp ce al doilea a fost transportat de urgenţă la spital cu traumatisme grave.

“Un autoturism a depăşit neregulamentar, după care a intrat în impact cu autoturismul pe care intenţiona să îl depăşească. Primul conducător auto intenţiona să intre într-o curte, moment în care autoturismul intrat în depăşire a intrat în coliziune şi ajunge pe sensul opus, lovind doi copii care se aflau pe acostamentul neconsolidat. Conducătorul autovehiculului este un bărbat, de 55 de ani, din comuna Solovastru, judeţul Mureş, acesta se deplasa din direcţia Reghin înspre Cluj-Napoca. Conducătorul autoutilitarei este un tânăr de 28 de ani din comuna Cămăraşu. Ambele victime sunt din comuna Cămăraşu, având vârsta de 12, respectiv 8 ani” , a transmism IPJ Cluj-Napoca.

Știre Inițială:
Doi copii cu vârste de aproximativ 10-12 ani au ajuns în stare gravă la spital după ce un autoturism a intrat în ei.

Șoferul autoturismului care a provocat accidentul a încercat să facă o depăşire neregulamentară, a lovit maşina pe care intenţiona să o depăşească şi apoi a ajuns pe partea opusă a şoselei, pe unde treceau cei doi copii, informează observator.tv.

Accident Cluj. Update. Unul dintre fraţiorii loviti de maşină pe trotuar a murit. Cei doi copii au fost loviţi de o maşină care a ricoşat după ce a fost lovită de alta, în localitatea Cămăraşu 2 Accident Cluj. Update. Unul dintre fraţiorii loviti de maşină pe trotuar a murit. Cei doi copii au fost loviţi de o maşină care a ricoşat după ce a fost lovită de alta, în localitatea Cămăraşu 3
Tereza Voicu, pe grupul Info Trafic jud Cluj: Felicitări tânărului care, fiind in trafic a oprit la locul accidentului, a început manevrele de resuscitare pana la sosirea echipajelor SMURD

Accidentul a avut loc ieri seară în Cămărașu, județul Cluj. La locul accidentului a intervenit în urma apelului la 112 o autospecială cu modul de descarcerare și trei echipaje SMURD.

Unul dintre copii a avut nevoie de manevre de resuscitare, a fost transportat la spital de către un echipaj de terapie intensivă SMURD, însă starea lui este critică. Și cel de-al doilea copil a fost transportat la spital de al doilea echipaj medical SMURD. Aceasta a suferit mai multe traumatisme, dar este conștient și cooperant.

Tereza Voicu via ISU Cluj: Copilul de 9 ani a răspuns manevrelor de resuscitare, este transportat la spital de către un echipaj de terapie intensivă SMURD, însă starea lui este critică.
Și cel de-al doilea copil este transportat la spital de al doilea echipaj medical SMURD. Aceasta a suferit mai multe traumatisme, dar este conștient și cooperant.

error: Content is protected !!