Accident Cluj. Mașini lovite la trecerea de pietoni. Ovidiu: „Din fericire am scăpat, cu copilu de mana am fugit înapoi pe trotuar. Toți nebunii au permis din păcate…Nici iluminata corespunzător, nici semaforizata, viteză mare pe coborâre…”

Updated on februarie 19, 2020 Două autoturisme s-au ciocnit miercuri dimineața la trecerea de pietoni de lângă Lukoil, pe sensul de coborâre. Un pieton spune că a scăpat să fie lovit după ce a fugit înapoi pe trotuar.

Pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. CLUJ, Ioana P. a scris: „Accident coborare Turzii peste drum de Lukoil”

Accident Cluj. Mașini lovite la trecerea de pietoni. Ovidiu: „Din fericire am scăpat, cu copilu de mana am fugit înapoi pe trotuar. Toți nebunii au permis din păcate...Nici iluminata corespunzător, nici semaforizata, viteză mare pe coborâre...” 1 Accident Cluj. Mașini lovite la trecerea de pietoni. Ovidiu: „Din fericire am scăpat, cu copilu de mana am fugit înapoi pe trotuar. Toți nebunii au permis din păcate...Nici iluminata corespunzător, nici semaforizata, viteză mare pe coborâre...” 2 Accident Cluj. Mașini lovite la trecerea de pietoni. Ovidiu: „Din fericire am scăpat, cu copilu de mana am fugit înapoi pe trotuar. Toți nebunii au permis din păcate...Nici iluminata corespunzător, nici semaforizata, viteză mare pe coborâre...” 3

Ovidiu G.: „Din fericire am scăpat, cu copilu de mana am fugit înapoi pe trotuar. Toți nebunii au permis din păcate…Nici iluminata corespunzător, nici semaforizata, viteză mare pe coborâre…”

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!