Accident Cluj. Mașini lovite la trecerea de pietoni. Ovidiu: „Din fericire am scăpat, cu copilu de mana am fugit înapoi pe trotuar. Toți nebunii au permis din păcate…Nici iluminata corespunzător, nici semaforizata, viteză mare pe coborâre…”

(Last Updated On: February 19, 2020)

Două autoturisme s-au ciocnit miercuri dimineața la trecerea de pietoni de lângă Lukoil, pe sensul de coborâre. Un pieton spune că a scăpat să fie lovit după ce a fugit înapoi pe trotuar.

Pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. CLUJ, Ioana P. a scris: „Accident coborare Turzii peste drum de Lukoil”

Accident Cluj. Mașini lovite la trecerea de pietoni. Ovidiu: „Din fericire am scăpat, cu copilu de mana am fugit înapoi pe trotuar. Toți nebunii au permis din păcate...Nici iluminata corespunzător, nici semaforizata, viteză mare pe coborâre...” 1 Accident Cluj. Mașini lovite la trecerea de pietoni. Ovidiu: „Din fericire am scăpat, cu copilu de mana am fugit înapoi pe trotuar. Toți nebunii au permis din păcate...Nici iluminata corespunzător, nici semaforizata, viteză mare pe coborâre...” 2 Accident Cluj. Mașini lovite la trecerea de pietoni. Ovidiu: „Din fericire am scăpat, cu copilu de mana am fugit înapoi pe trotuar. Toți nebunii au permis din păcate...Nici iluminata corespunzător, nici semaforizata, viteză mare pe coborâre...” 3

Ovidiu G.: „Din fericire am scăpat, cu copilu de mana am fugit înapoi pe trotuar. Toți nebunii au permis din păcate…Nici iluminata corespunzător, nici semaforizata, viteză mare pe coborâre…”

Revenim cu detalii!