Accident Cluj. Două femei spulberate pe trecerea de pietoni, în Mihai Viteazu. O femeie a intrat  în stop cardio-respirator

Updated on februarie 25, 2020 Două femei au fost spulberate pe trecerea de pietoni de un șofer inconștient, în comuna Mihai Viteazu (judeţul Cluj).

Din primele informații, se pare că un şofer nu ar fi acordat prioritate unor persoane care tocmai încercau să traverseze strada pe o trecere de pietoni. Una dintre victime, o femeie de 45 de ani, a  intrat în stop cardio-respirator şi a fost nevoie de circa 20 de minute pentru ca maevrele de resuscitare să dea rezultate. Femeia a fost transportată la spital pentru a putea primi îngrijiri de specialitate. Şi a doua victimă, tot o femeie, a fost dusă la spital pentru analize şi îngrijiri medicale, anunță Adevarul.

Accident Cluj. Două femei spulberate pe trecerea de pietoni, în Mihai Viteazu. O femeie a intrat  în stop cardio-respirator 1

„În jurul orei 6:50, un conducător auto în vârstă de 28 de ani, din comuna Mihai Viteazu, în timp ce se deplasa pe DN75, dinspre Câmpeni-Turda, pe raza comunei de domiciliu, nu ar fi acordat prioritate de trecere unor femei angajate în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni. Astfel, le-a acroşat şi accidentat pe cele două femei, de 45 şi 49 de ani, din comuna Mihai Viteazu.

Acestea au fost transportate la spital pentru îngrijiri de specialitate. În încercarea de a evita impactul, şoferul a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un auto ce se afla pe sensul opus”, au informat reprezentanţii Poliţiei Cluj.

error: Content is protected !!