Accident Cluj. Doi copii în stare gravă, loviţi pe stradă de un şofer, în Cămărașu. Tereza: „Felicitări tânărului care, fiind in trafic a oprit la locul accidentului, a început manevrele de resuscitare pana la sosirea echipajelor SMURD”

Updated on februarie 1, 2020 Doi copii cu vârste de aproximativ 10-12 ani au ajuns în stare gravă la spital după ce un autoturism a intrat în ei.

Șoferul autoturismului care a provocat accidentul a încercat să facă o depăşire neregulamentară, a lovit maşina pe care intenţiona să o depăşească şi apoi a ajuns pe partea opusă a şoselei, pe unde treceau cei doi copii, informează observator.tv.

Accident Cluj. Doi copii în stare gravă, loviţi pe stradă de un şofer, în Cămărașu. Tereza: „Felicitări tânărului care, fiind in trafic a oprit la locul accidentului, a început manevrele de resuscitare pana la sosirea echipajelor SMURD” 1 Accident Cluj. Doi copii în stare gravă, loviţi pe stradă de un şofer, în Cămărașu. Tereza: „Felicitări tânărului care, fiind in trafic a oprit la locul accidentului, a început manevrele de resuscitare pana la sosirea echipajelor SMURD” 2
Tereza Voicu, pe grupul Info Trafic jud Cluj: Felicitări tânărului care, fiind in trafic a oprit la locul accidentului, a început manevrele de resuscitare pana la sosirea echipajelor SMURD

Accidentul a avut loc ieri seară în Cămărașu, județul Cluj. La locul accidentului a intervenit în urma apelului la 112 o autospecială cu modul de descarcerare și trei echipaje SMURD.

Unul dintre copii a avut nevoie de manevre de resuscitare, a fost transportat la spital de către un echipaj de terapie intensivă SMURD, însă starea lui este critică. Și cel de-al doilea copil a fost transportat la spital de al doilea echipaj medical SMURD. Aceasta a suferit mai multe traumatisme, dar este conștient și cooperant.

Tereza Voicu via ISU Cluj: Copilul de 9 ani a răspuns manevrelor de resuscitare, este transportat la spital de către un echipaj de terapie intensivă SMURD, însă starea lui este critică.
Și cel de-al doilea copil este transportat la spital de al doilea echipaj medical SMURD. Aceasta a suferit mai multe traumatisme, dar este conștient și cooperant.

error: Content is protected !!