Accident Cluj. 5 răniți, ciocnire violentă la Peco Mera. „Ambele sensuri de mers sunt blocate. Foarte multe ambulante și mașini de poliție”

Updated on februarie 23, 2020 Un grav accident a avut loc duminică seara pe DN 1F Cluj-Napoca – Zalău, între localitățile Mera și Nădășelu.

ISU Cluj: „Accident rutier, 2 autoturisme, 5 victime, la iesire din Mera”

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1F Cluj-Napoca – Zalău, între localitățile Mera și Nădășelu, județul Cluj, a avut loc o coliziune între două autoturisme. Din primele informații, în urma impactului, patru persoane au fost rănite, dintre care una este încarcerată. Traficul rutier este oprit în ambele sensuri.

Recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare și să crească distanţa de siguranţă între vehicule.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Madalina M. a scris: „Accident cu victime lângă peco Mera. Ambele sensuri de mers sunt blocate. Foarte multe ambulante și mașini de poliție”

Andy K.: Accident grav la Peco Mera
Accident Cluj. 5 răniți, ciocnire violentă la Peco Mera. „Ambele sensuri de mers sunt blocate. Foarte multe ambulante și mașini de poliție” 1

Accident Cluj. 5 răniți, ciocnire violentă la Peco Mera. „Ambele sensuri de mers sunt blocate. Foarte multe ambulante și mașini de poliție” 2

Stefan P: Este accident, acum resuscitează o persoana

error: Content is protected !!