Cluj. Marius: „Eu am fost șoferul Fordului. Am intrat pe contrasens pentru ai salva viata tupeistului care mi-a intrat in fata, trecând peste 2 benzi (de pe Luncii a făcut stânga pe Fabricii), nu pentru plăcerea de a “merge pe Anglia”. Evident, după accident a fugit de acolo cu fluierături de roti. Taxiul a fost un Logan, (…) Îmi permit sa …”

Updated on februarie 13, 2020 Un șofer din Cluj cere ajutorul după ce a fost implicat într-un accident. Acesta susține că a încercat să evite un Taxi care i-a tăiat fața, a intrat pe contrasens unde s-a ciocnit cu un autoturism Skoda.

Pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. CLUJ, Marius Gabriel a scris: „Printre morți, mașini rupte in doua sau răsturnate, va scriu si eu un mesaj de informare si o rugăminte.

Cluj. Marius: „Eu am fost șoferul Fordului. Am intrat pe contrasens pentru ai salva viata tupeistului care mi-a intrat in fata, trecând peste 2 benzi (de pe Luncii a făcut stânga pe Fabricii), nu pentru plăcerea de a "merge pe Anglia". Evident, după accident a fugit de acolo cu fluierături de roti. Taxiul a fost un Logan, (...) Îmi permit sa ...” 1

In urma cu 3 zile a fost un accident la intrare pe podul Feroviarilor (intersecția Str. Fabricii cu Str. Luncii ) cu un Ford negru si o Skoda alba. Si nu, nu este vorba despre “Ford cu apucături de BMW”.

Eu am fost șoferul Fordului. Am intrat pe contra sens pentru ai salva viata tupeistului care mi-a intrat in fata, trecând peste 2 benzi (de pe Luncii a făcut stânga pe Fabricii), nu pentru plăcerea de a “merge pe Anglia”.

Evident, după accident a fugit de acolo cu fluierături de roti. Taxiul a fost un Logan, (…) Îmi permit sa ma repet, un tupeist de 34 de ani care mi-a justificat telefonic, “ASTA E ROMANIA. NU EXISTA LEGI CA SA ITI DAU ASIGURAREA DACA NU M-AI ATINS, SPOR LA REPARAT MASINA”.

Așadar, am depus o plângere penala împotriva lor si nu pentru a-mi recupera dauna… Dauna nu merita efortul (1500 eur). Am depus plângerea pentru a le arata tupeiștilor care își atribuie străzile publice si fac ce vor, comentând si fugind când provoacă un accident cu riscuri majore.

Din cate am văzut pe un grup, cineva a fost in spatele meu si a avut o camera de bord. Daca sunt martori ai accidentului pe grup, sau unul din voi aveti vreo filmare, va rog sa ma contactați, orice ajuta la dosar pentru a le arata tupeiștilor ca nu ei fac legea. Mersi!”

Cristina T.: Din pacate au am avut o intamplare cu daune muult mai mici, dar cam la fel. Nu am fost eu de vina si am incercat sa le explic politistilor ca persoana care a fost “vinovata” a trebuit sa evite un obstacol ( persoana care a schimbat banda fara sa se asigure). Dar politia a zis ca daca nu a atins masina nu are cum sa il invinovateasca pe celalalt sofer. Am avut martori si si ceva poze, dar in zadar
Multa bafta!

Marius Gabriel: Acelasi raspuns l-am primit si eu de la rutiera, tocmai deaia depun plangere penala. Pe cale civila fara victime e greu sa clintesti autoritatile.

error: Content is protected !!