Video Cluj. Un șofer cu viteză, a făcut accident, apoi a tăiat-o pe trotuar, printre pietoni și a dispărut, în Gherla

Updated on ianuarie 15, 2020 O urmărire ca-n filme a avut loc ieri la Gherla. Un șofer a circulat nebunește prin oraș, iar la un moment dat a lovit o altă mașină și a luat-o l-a fugă pe trotuar de unde a dispărut.

Din primele informații, șoferul conducea un autovehicul marca Audi, de culoare gri, cu număr străin, probabil de Marea Britanie (UK). Acesta este căutat acum de polițiști, în vederea identificării și luării măsurilor legale, potrivit gherlainfo.ro.

Video Cluj. Un șofer cu viteză, a făcut accident, apoi a tăiat-o pe trotuar, printre pietoni și a dispărut, în Gherla 1

Marți în jurul orei 17, un șofer a fost observat în timp ce depășea neregulamentar și circula pe contrasens, între Livada și Gherla.

Șoferul și-a continuat drumul cu viteză infernală prin Gherla, urmărit de polițiști. Prin centrul orașului, circulând tot pe contrasens, șoferul a fost la un pas să lovească câțiva pietoni, care se angajau în traversarea șoselei pe zebră. Apoi inevitabilul s-a produs: în fața sa, o dubă a virat la stânga, pentru a intra pe strada Parcului.

Momentul impactului de la Gherla și al cursei cu mașina pe trotuar a fost înregistrat pe o cameră de supraveghere din zonă.

Vezi video aici:

Impactul nu a putut fi evitat, dar nici asta nu l-a determinat pe șofer să oprească cursa nebună. A urcat pe trotuar, unde a rulat câțiva zeci de metri printre pietoni, până în dreptul primăriei, iar acolo a pătruns pe rondoul de flori, a pus un copac la pământ, a tăiat calea mașinilor care circulau din sensul opus și și-a continuat drumul spre Dej.

error: Content is protected !!