The Guardian, despre Cluj. Ce poți face în cel mai sigur oraș din România. Cluj-Napoca are o rată de siguranţă de 80,31% şi depăşeşte oraşe precum Helsinki, Tokyo, Viena sau Copenhaga

Updated on ianuarie 29, 2020 The Guardian a făcut un top al celor mai bune 10 lucruri pe care le poți face în Cluj.

Publicația britanică menționează festivalurile – Electric Castle, Untold, Jazz in the Park, TIFF, dar și așteptatul Form Days din Gilău, un festival de muzică și alte arte, a cărui primă ediție e programată în acest an într-o comună de lângă Cluj-Napoca, informează rfi.ro.

The Guardian, despre Cluj. Ce poți face în cel mai sigur oraș din România. Cluj-Napoca are o rată de siguranţă de 80,31% şi depăşeşte oraşe precum Helsinki, Tokyo, Viena sau Copenhaga 1
(Foto by Marius Spita on Unsplash)

Piața Unirii din Cluj-Napoca, mai este menționată, cu hotelul Melody și Muzeul de Artă. Numărul mare de galerii e artă e și el pe listă. În același top apare și grădina botanică întemeiată de Alexandru Borza, dar și … second hand-urile din centrul orașului.

De altfel, Cluj-Napoca este cotat, în 2020, cel mai sigur oraş din România și pe locul 13 în lume.

Cluj-Napoca are o rată de siguranţă de 80,31% şi depăşeşte oraşe precum Helsinki, Tokyo, Viena sau Copenhaga.

Conform celor de la Numbeo, Cluj-Napoca este urmat de Braşov, cu o rată de siguranţă de 77,65% şi de Timişoara, cu 76,04%, în timp ce Bucureşti ocupă abia locul al cincilea pe România, la nivel de siguranţă, cu 72,60%.

error: Content is protected !!