Rareș Bogdan: „Nu candidez la Primăria Cluj! „Eu merg pas cu pas. Iau exemplul președintelui. Pas cu pas. Să nu sărim etape. Sunt un om extrem de…”

Updated on ianuarie 17, 2020 În aceste zile se decide modul cum vor fi aleși primarii. PNL dorește alegeri în două tururi, PSD, într-un singur tur. Au început și calculele pentru diverși candidați. Rareș Bogdan este dat pe surse ca și candidat la București sau Cluj. Acesta neagă orice intenție de a candida.

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, citat de G4Media: „Eu merg pas cu pas. Iau exemplul președintelui. Pas cu pas.
Rareș Bogdan: „Nu candidez la Primăria Cluj! „Eu merg pas cu pas. Iau exemplul președintelui. Pas cu pas. Să nu sărim etape. Sunt un om extrem de...” 1

Să nu sărim etape. Sunt un om extrem de tânăr. Sunt astăzi prim-vicepreședintele unui partid de 40%. De ce să mă grăbesc? Pot să stau aici foarte bine și să-mi ajut țara, că am cu ce. Dar nu primar, repet. Nu mă mai măsurați, nu candidez.

Nu la București, nu la Constanța, nu la Cluj. În această etapă a devenirii mele politice, nu cred că este rolul meu să mă implic în lupta pentru Capitală. Cred că sunt alții foarte buni mai potriviți decât mine”.

error: Content is protected !!