Foto Cluj. Emil Boc, donare de sânge. Are timp și pentru asta. „Astăzi a fost a patra oară în care am participat la acest tip de acțiuni al primăriei, la Centrul Regional de Transfuzie Cluj. Dacă puteți …”

Updated on ianuarie 7, 2020 Primarul Emil Boc vă invită să donați sânge, atât de necesar pentru cei suferinzi.

Emil Boc: „Campanie de donare de sânge a Primăriei Cluj-Napoca.

În perioada decembrie – ianuarie, angajații Primăriei Cluj-Napoca au participat la o nouă acțiune de donare de sânge. 40 dintre colegi au răspuns afirmativ acestei inițiative de suflet.

Foto Cluj. Emil Boc, donare de sânge. Are timp și pentru asta. „Astăzi a fost a patra oară în care am participat la acest tip de acțiuni al primăriei, la Centrul Regional de Transfuzie Cluj. Dacă puteți ...” 1 Foto Cluj. Emil Boc, donare de sânge. Are timp și pentru asta. „Astăzi a fost a patra oară în care am participat la acest tip de acțiuni al primăriei, la Centrul Regional de Transfuzie Cluj. Dacă puteți ...” 2

Pentru mine, astăzi a fost a patra oară în care am participat la acest tip de acțiuni al primăriei, la Centrul Regional de Transfuzie Cluj.

Dacă puteți, vă invit pe fiecare dintre voi să donați sânge, pentru că orice gest de acest fel este o șansă la viață pentru alte 3 persoane!

Foto Cluj. Emil Boc, donare de sânge. Are timp și pentru asta. „Astăzi a fost a patra oară în care am participat la acest tip de acțiuni al primăriei, la Centrul Regional de Transfuzie Cluj. Dacă puteți ...” 3 Foto Cluj. Emil Boc, donare de sânge. Are timp și pentru asta. „Astăzi a fost a patra oară în care am participat la acest tip de acțiuni al primăriei, la Centrul Regional de Transfuzie Cluj. Dacă puteți ...” 4

Felicit și pe această cale întreaga echipă de la Centrul Regional de Transfuzie Cluj, pentru dedicarea și profesionalismul de care dau dovada în permanență”.

error: Content is protected !!