(Foto) Accident Cluj. Paramedic erou. ISU: „Ionuț ieșise din tură în această dimineață și se îndrepta spre București, când a observat că …”

Updated on ianuarie 26, 2020 Un paramedic din Baia Mare, aflat în timpul liber, a deveni erou pentru victimele accidentului violent produs ieri în Coplean, Cluj, acolo unde două autoturisme s-au ciocnit frontal, iar în urma impactului, una dintre acestea a ajuns pe câmp.

Din fericire pentru oamenii răniţi în accident, la câteva secunde după impactul teribil, în zonă a apărut plt. maj. Ionuţ Ahriţculesei, paramedic-pompier în Baia Mare, informează observator.tv.

(Foto) Accident Cluj. Paramedic erou. ISU: „Ionuț ieșise din tură în această dimineață și se îndrepta spre București, când a observat că ...” 1

Cei de la ISU Maramureș au scris pe Facebook: „SALVATOR ȘI ÎN TIMPUL LIBER

În această dimineață, colegul nostru plt.maj. Ionuț Ahrițculesei, aflat în timpul liber, a sărit în ajutorul victimelor unui accident rutier, produs pe Drumul European 58, pe raza localității Coplean din județul Cluj.

Ionuț ieșise din tură în această dimineață și se îndrepta spre București, când a observat că pe marginea drumului se aflau două autoturisme avariate într-un accident produs cu puțin timp în urmă.

(Foto) Accident Cluj. Paramedic erou. ISU: „Ionuț ieșise din tură în această dimineață și se îndrepta spre București, când a observat că ...” 2

Fără să stea pe gânduri, Ionuț a oprit să vadă dacă poate fi de folos eventualelor victime. Colegul nostru a anunțat evenimentul la 112, iar apoi a acordat primul ajutor celor trei victime aflate în autoturismul avariat mai grav, cu ajutorul unor participanți la trafic, până la sosirea salvatorilor de la I.S.U. Cluj.

Plt.maj. Ionuț Ahrițculesei este paramedic-pompier și scafandru-salvator în cadrul Detașamentului de Pompieri “Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare. Ionuț este un profesionist desăvârșit, cu o experiență de 14 ani, dar în primul rând un om un suflet mare.

(Foto) Accident Cluj. Paramedic erou. ISU: „Ionuț ieșise din tură în această dimineață și se îndrepta spre București, când a observat că ...” 3

Ionuț, suntem mândri de tine!”

error: Content is protected !!