Cluj. Renata: „M-am saturat sa tot aud bum bum câinii latră, pisicile fug de nu mai pot …dacă vedeți sau auziți ca unii încă se “joaca” cu petarde sunați la poliție și ei o sa își facă treaba ! M-am mirat ca au fost respectuoși și și-au făcut treaba cu 10* ! Și nu au…”

Updated on ianuarie 17, 2020 Sărbătorile au trecut de mult dar prin Cluj încă se aud petarde. O clujeancă a făcut plângere la Poliți și, surpriză,a fost luată în serios.

Pe grupul de Facebook Protectia Animalelor Cluj, Renata S. a scris: E deja a 2 “achiziție” pe săptămâna asta…
M-am saturat sa tot aud bum bum câinii latră, pisicile fug de nu mai pot …și interesant ca majoritatea sunt copii între 9-15 ani…

Cluj. Renata: „M-am saturat sa tot aud bum bum câinii latră, pisicile fug de nu mai pot ...dacă vedeți sau auziți ca unii încă se “joaca” cu petarde sunați la poliție și ei o sa își facă treaba ! M-am mirat ca au fost respectuoși și și-au făcut treaba cu 10* ! Și nu au...” 1

Așa ca va Invit dacă vedeți sau auziți ca unii încă se “joaca” cu petarde sunați la poliție și ei o sa își facă treaba !
M-am mirat ca au fost respectuoși și și-au făcut treaba cu 10* ! Și nu au râs ca “e vorba de câteva petarde 

Singurele articole pirotehnice pe care le putem cumpăra sunt cele din categoria F1, anunță Digi  24. Polițiștii spun că este esențial să citim etichetele produselor și instrucțiunile de folosire: „Asta e categoria F3, interzise, și același timp este încadrat în categoria F1”.

error: Content is protected !!