Cluj. Medicul Grigorescu Dan, Brașov:„N-au nicio apăsare clujenii! Aeroport au. Polivalentă au. Stadion au. Autostradă au. Totul cu bani de la bugetul național! Totul pentru că un clujean, ajuns prim-ministru, nu a uitat nicio clipă de comunitatea unde s-a născut și a crescut. Pentru Brașov și brașoveni, după cum se desfășoară lucrurile în acest “infern bugetar”, nu ne rămâne chiar nicio speranță!”

Updated on ianuarie 8, 2020 Multe orașe mari devenite mici se uită la modul cum își rezolvă problemele. De exemplu, Brașovul se chinuie de 20 de ani să-și construiască un amărât de aeroport de 50 de milioane de euro. Au dat-o în paranoia că nu-i lasă Otopeniul care este total depășit în loc să vadă că politicienii locali sunt total incompetenți. Spre comparație, politicienii Clujului când au mers la guvernare au rezolvat probleme concrete.

Medicul Grigorescu Dan, Brașov: „”Lasciate Ogni Speranza”, frați brașoveni! N-au nicio apăsare clujenii!

Cluj. Medicul Grigorescu Dan, Brașov:„N-au nicio apăsare clujenii! Aeroport au. Polivalentă au. Stadion au. Autostradă au. Totul cu bani de la bugetul național! Totul pentru că un clujean, ajuns prim-ministru, nu a uitat nicio clipă de comunitatea unde s-a născut și a crescut. Pentru Brașov și brașoveni, după cum se desfășoară lucrurile în acest "infern bugetar", nu ne rămâne chiar nicio speranță!” 1
(foto: Municipiul Cluj-Napoca)

Aeroport au. Polivalentă au. Stadion au. Autostradă au. Și multe alte proiecte deschise deja de anul trecut: centura metropolitană, metroul și trenul metropolitan, baza sportivă “La Terenuri” din cartierul Mănăștur, Centrul național de tenis… 

Totul cu bani de la bugetul național!
Totul pentru că un clujean, ajuns prim-ministru, nu a uitat nicio clipă de comunitatea unde s-a născut și a crescut.
Pentru Brașov și brașoveni, după cum se desfășoară lucrurile în acest “infern bugetar”, nu ne rămâne chiar nicio speranță!”

error: Content is protected !!