Chipciu la CFR Cluj! A fost gata să semneze cu Gaziantep care îi dădea între 500.000 de şi 600.000 de euro pe sezon

Updated on ianuarie 15, 2020 CFR Cluj a făcut prima mutare pe piața transferurilor, după ce TAS a amânat interficția clubului de a aduce jucători.

Alexandru Chipciu, 30 de ani, asemnat cu clubul din Gruia.

Fotbalistul părea gata să parafeze înţelegerea cu Gaziantep după ce Anderlecht a fost de acord să-l cedeze gratis, dar turcii au schimbat de prea multe ori condiţiile, iar lui Chipciu, tată a 4 copii, această atitudine i-a inspirat neîncredere pentru viitor. S-a înţeles cu CFR Cluj şi urmează să semneze contractul, anunță digisport.ro.

Chipciu la CFR Cluj! A fost gata să semneze cu Gaziantep care îi dădea între 500.000 de şi 600.000 de euro pe sezon 1

Gaziantep îi asigura lui Chipciu un câştig anual între 500.000 de şi 600.000 de euro, sumă sensibil mai mare decât cea pe care a acceptat-o de la CFR Cluj. Este adevărat, însă, că dacă echipa îşi va îndepli obiectivele, adică va câştiga titlul şi va ajunge în grupele uneia dintre cupele europene, veniturile vor fi aproximativ aceleaşi.

CFR Cluj a găsit cea mai bună cale pentru a putea să facă transferuri, lucru interzis prin decizia luată luna trecută de Comisia de Apel a FRF.

CFR a solicitat şi obţinut la Lausanne suspendarea punerii în aplicare a deciziei până când cazul va fi judecat pe fond de TAS!

Înainte de Crăciun, CFR Cluj a primit interdicţie la transferuri “până la următoarea evaluare, la care se constată îndeplinirea cerinței, pentru încălcarea articolului 59 privind pragul de rentabilitate”.

error: Content is protected !!