CFR Cluj l-a convins pe Alex Chipciu! Suma uriașă pe care o va încasa la semnătură. CFR a dat de bani?

Updated on ianuarie 16, 2020 Alexandru Chipciu va câștiga aproximativ 880.000 de euro în cei doi ani de contract .Din această sumă, o cotă importantă va ajunge în contul fotbalistului chiar la semnătură, 400.000 de euro.

Banii ar urma să fie virați în mai multe rate de câte 50.000 de euro, a dezvăluit Decebal Rădulescu, prezent în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

CFR Cluj l-a convins pe Alex Chipciu! Suma uriașă pe care o va încasa la semnătură. CFR a dat de bani? 1

Chipciu ar urma să câștige pe sezon salariul de 240.000 de euro, bani care l-au convins pe acesta să revină iarna aceasta în Liga 1.

În afara ofertei financiare, care pare de nerefuzat, se pare că Alexandru Chipciu s-a decis să vină la CFR Cluj și pentru că așa ar avea șanse mai mari de a prinde iar echipa națională. Până la meciul cu Islanda, programat la 26 martie, nu mai este mult iar fostul jucător al Stelei speră să poată juca meci de meci pentru a reveni la forma de altădată.

Chiar dacă antrenorul Dan Petrescu insistă ca jucătorul să se alăture cât mai repede echipei în cantonamentul din Spania, acolo unde campioana României se află din 12 ianuarie, transferul este ţinut în loc de o hârtie.

Anderlecht, formaţie cu care Alexandru Chipciu mai avea contract până la finalul sezonului 2019-2020, trebuie să comunice oficial că nu are nicio pretenţie financiară şi că jucătorul se poate transfera la orice echipă. Nu pare să fie vreo problemă pentru că românul nu a jucat niciun minut în prima parte a campionatului. În plus, se afla pe lista jucătorilor la care belgienii sunt gata să renunţe.

error: Content is protected !!