Bogdan: „Stau de 10 ani în Cluj și am avut întotdeauna impresia că e dificil să-ți faci flotant. Nu e. În primul rând, nu se stă deloc la coadă. Apoi, credeam ai nevoie de contract de închiriere. Nu-ți trebuie de fapt. Ai nevoie de…”

Updated on ianuarie 19, 2020 Birocrația din Cluj Napoca s-a simplificat mult, cel puțin când vine vorba de realizarea unui flotant.

Bogdan Iasinovschi a scris pe Facebook: „Stau de 10 ani în Cluj și am avut întotdeauna impresia că e dificil să-ți faci flotant. Nu e.

În primul rând, nu se stă deloc la coadă. Ghișeul care îi primește pe cei care se înscriu online în prealabil e permanent gol.

Bogdan: „Stau de 10 ani în Cluj și am avut întotdeauna impresia că e dificil să-ți faci flotant. Nu e. În primul rând, nu se stă deloc la coadă. Apoi, credeam ai nevoie de contract de închiriere. Nu-ți trebuie de fapt. Ai nevoie de...” 1

Apoi, credeam ai nevoie de contract de închiriere. Nu-ți trebuie de fapt. Ai nevoie de prezența proprietarului, care trebuie să aibă la el buletinul și o copie a actului de proprietate. El lasă copia, iar tu îți lași buletinul și un formular de o pagină pe care îl completați și semnați amândoi la fața locului. Primești la schimb o fițuică cu data la care poți reveni după buletin.

Nu te întreabă nimeni dacă ai închiriat apartamentul, cu cât l-ai închiriat, dacă plătești EUR sau RON. Nu-i interesează pe ei lucrurile astea.

Am fost să depun cererea în 9 ianuarie, iar în 15 mi-am ridicat buletinul cu eticheta de flotant pe el.”

error: Content is protected !!