Accident Cluj. Un TIR a agățat o mașină condusă de o șoferiță. Mașina s-a răsturnat, șoferul TIR-ului a fugit de la locul accidentului, pe centura Apahida-Valcele

Updated on ianuarie 10, 2020 O șoferiță a trecut prin momente de groază după ce mașina sa a fost agățată de un TIR, pe centura Apahida-Valcele. Mașina condusă de o femeie s-a răsturnat pe șosea, însă, din fericire nu a fost rănită.

Polițiștii l-au prins pe șoferul vinovat de producerea incidentului după câțiva kilometri, pentru că a fugit de la locul faptei, anunță Can Can.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Tereza Voicu a scris: „În jurul orei 21.40, pe centura Apahida-Valcele s-a produs un eveniment rutier din care au rezultat doar pagube materiale.

Accident Cluj. Un TIR a agățat o mașină condusă de o șoferiță. Mașina s-a răsturnat, șoferul TIR-ului a fugit de la locul accidentului, pe centura Apahida-Valcele 1

Incidentul s-a produs ca urmare a unei depasiri efectuate de un sofer care conducea un autocamion. Cond. auto a acrosat cu partea dreapta-fata, autoturismul pe care l-a depasit, in partea stanga – spate. Nu au existat persoane ranite in urma acestui evenimentului rutier”.

Accidentul rutier s-a înregistrat noaptea trecută, în jurul orei 22:00 pe centura Apahida, înainte de sensul de la OMV. Potrivit martorilor, incidentul s-a produs după ce șoferul unui tir a acroșat mașina în care se afla o femeie în timp ce a depășit-o. În urma impactului, autoturismul a derapat și, din cauza poleiului, acesta s-a răsturnat.

error: Content is protected !!