Accident Cluj. Biciclistul lovit de mașină în snsul giratoriu a trimis un mesaj de la Urgență

Updated on ianuarie 24, 2020 Biciclistul lovit de un SUV în sensul giratoriu din Mărăști, a trimis un mesaj în timp ce se afla la Urgențe.

Pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. CLUJ, Tereza Voicu a scris: ISU Cluj – A fost alertat un echipaj SMURD ca urmare a acroșării unui biciclist, de către un autoturism, în apropierea sensului giratoriu din cartierul Mărăști.

Un bărbat, de cca 20 de ani, a primit primul ajutor calificat de la echipajul SMURD și a fost transportat la spital, pentru îngrijiri și tratamente de specialitate. Acesta era conștient și cooperant, prezenta un traumatism la nivelul feței.

Attila M.: „Buna tuturor! (eu sunt victima) Totul e ok. Sunt la UPU, mi s-a rupt un dinte si dintele mi-a străpuns buza.
Eram in sens si mașina nu m-a observat si m-a lovit. Ne-am inteles si totul e bine! 😁”

Pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. CLUJ, Ionut Luca a scris: „Biciclist lovit sens giratoriu OMV Marasti”
Accident Cluj. Biciclistul lovit de mașină în snsul giratoriu a trimis un mesaj de la Urgență 1

Potrivit martorilor, șoferul unui Land Rover l-ar fi lovit pe biciclist după ce nu i-ar fi acordat prioritate în sensul giratoriu, anunță Ziua de Cluj.  Conform primelor informații, biciclistul a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital, având dinți rupți si posibilă fractură de maxilar.

Accident Cluj. Biciclistul lovit de mașină în snsul giratoriu a trimis un mesaj de la Urgență 2 Accident Cluj. Biciclistul lovit de mașină în snsul giratoriu a trimis un mesaj de la Urgență 3

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!