(Video) Accident Cluj. Ambulanță lovită de un autoturism ep Calea Florești. „După o mașină de pompieri ieri si o ambulanță azi, mâine urmează o mașină de poliție?!”

Updated on decembrie 8, 2019 Sâmbătă o autospecială SMURD a fost lovită de un autoturism, la ieșire spre Florești, duminică o ambulanță a fost lovită de un autoturism. Mașinile speciale nu sunt iertate cu toate că sunt destul de mari și colorate în roșu/portocaliu pentru a atrage atenția.

Tereza Voicu, via Info Trafic jud Cluj: Conform reprezentantilor Ipj Cluj la finalizarea cercetarilor s-a constatat ca NU desprinderea rotii a cauzat accidentul, ci conducătorul unui autoturism, pentru a evita impactul cu autoturismul din fața sa și care încetinise (circulându-se în coloană), a patruns pe sensul opus unde a intrat în impact cu ambulanța care circula regulamentar pe sensul de mers înspre com.Floresti. Din impact a fost afectat mecanismul de directie al autoturismului.

(Video) Accident Cluj. Ambulanță lovită de un autoturism ep Calea Florești. „După o mașină de pompieri ieri si o ambulanță azi, mâine urmează o mașină de poliție?!” 1
(foto: Mircea-Alexandru Chirtes)
Tudor Marc: „După o mașină de pompieri ieri si o ambulanță azi, mâine urmează o mașină de poliție?!”

(Video) Accident Cluj. Ambulanță lovită de un autoturism ep Calea Florești. „După o mașină de pompieri ieri si o ambulanță azi, mâine urmează o mașină de poliție?!” 2
(foto Muresan Vasile)

Alina Bedmar: Nici nu ma mira, asa conduc cu o viteză de parca drumul e al lor. Ieri tot asa unu, cu un copilaș in spate, avea viteza, depășea fara sa semnalizeze, se baga in fata ta fara sa-i pese efectiv. Unii cred ca stiu stăpîni masina, dar masina nu e o jucărie, si esti in lumea reala, nu in ceva joc.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!