Tatăl băiețelului decedat care a căzut între scări este jandarm la Cluj. Apel umanitar al colegilor: “Nimic nu poate fi mai tragic decât ca un părinte să își îngroape pruncul și tatăl în același timp! Cu toții murim pentru că.. “

Updated on decembrie 9, 2019 Tatăl băiatului care a decedat după ce a căzut împreună cu bunicul lui pe casa scării a unui bloc din Bistrița este un jandarm din Cluj Napoca.

Colegii de la Jandarmerie ai bărbatului care și-a pierdut atât fiul, cât și tatăl vineri seară au lansat un apel umanitar, transmite Ziua de Cluj.

Tatăl băiețelului decedat care a căzut între scări este jandarm la Cluj. Apel umanitar al colegilor: “Nimic nu poate fi mai tragic decât ca un părinte să își îngroape pruncul și tatăl în același timp! Cu toții murim pentru că.. " 1

“Nimic nu poate fi mai tragic decât ca un părinte să își îngroape pruncul și tatăl în același timp! Cu toții murim pentru că așa e menirea și rostul nostru pe pământ… Dar când moartea vine și îți ia totul, atât de rapid, parcă îți ia sufletul odată cu pierderea.

Dan este un bărbat puternic și un bun coleg, un soț și un tată exemplar. Niciodată nu ar sta cu mâinile în sân la necazul cuiva. Mereu a fost primul în situații extreme și nu s-a dat la o parte de la nimic.

Nu știu eu cum aş fi dacă copiii mei ar păți ceva… Orice părinte trăiește prin copilul lui, iar lui Dan tot ce i-a rămas acum, este băieţelul lui de numai 2 luni, pe care îl va privi în fiecare zi şi se va gândi la fiul lui care nu mai este cu el. Fiecare clipă a vieții va fi o întrebare: de ce el ?

Nu ştiu să îi răspund și nu cred că ştie cineva… Tot ce ştim e că tragedia este mai dură decât moartea în sine a omului, atunci când e vremea lui, la bătrânețe…

Astăzi vă cer ajutorul pentru a putea fi înmormântați decent. Costurile sunt foarte mari, iar Dan nu are situația necesară. A fost fulgerător totul și de neașteptat. Orice bănuț, orice ajutor cât de mic pentru Dan – va fi un ajutor pentru familia lui”, au transmis colegii bărbatului.

Un bărbat în vârstă de 62 de ani din Bistrița și nepotul său de trei ani au decedat în urma unui incident produs vineri seară. Cei doi se întoarceau de la joacă, iar pe scări bunicul a alunecat și cei doi au căzut în gol de la etajul al doilea. Ambii au fost găsiți inconștienți și chiar dacă băiețelul a fost resuscitat și stabilizat, starea lui s-a agravat, iar doctorii au declarat decesul sâmbătă dimineața.

error: Content is protected !!