Ionel: „Acum în tren (Cluj-Napoca – Timișoara) e ca și afară. A știut Orban de ce a tăiat, la rectificare, din bugetul Transporturilor. Doar a fost și ministru de resort. Se simte schimbarea. Ce naiba, n-or vrea cetățenii români și …”

Updated on decembrie 3, 2019 Tot mai mulți români se plâng de frigul din trenurile CFR. În urmă cu câteva zile o clujeancă a reclamat faptul că trenul cu care a venit de la Oradea a fost înghețat bocnă. Chiar de Ziua Națională.

Acum călătorii îngheață în alt tren, Cluj Napoca-Timișoara.

Ionel Vucescu a scris pe Facebook: „Pe la începutul toamnei trenurile erau încălzite peste limita suportabilului. Acum în tren (Cluj-Napoca – Timișoara) e ca și afară. A știut Orban de ce a tăiat, la rectificare, din bugetul Transporturilor. Doar a fost și ministru de resort. Se simte schimbarea. Ce naiba, n-or vrea cetățenii români și confort de la “Guvernul Meu”!?…”

Ionel: „Acum în tren (Cluj-Napoca - Timișoara) e ca și afară. A știut Orban de ce a tăiat, la rectificare, din bugetul Transporturilor. Doar a fost și ministru de resort. Se simte schimbarea. Ce naiba, n-or vrea cetățenii români și ...” 1

Aceleași condiții le-au avut și pasagerii trenului Oradea-Cluj Napoca de duminică.

Bianca Pop: „Înghețare totala, pe cursa cu trenul Oradea – Cluj, anul 2019 😡”

Ionel: „Acum în tren (Cluj-Napoca - Timișoara) e ca și afară. A știut Orban de ce a tăiat, la rectificare, din bugetul Transporturilor. Doar a fost și ministru de resort. Se simte schimbarea. Ce naiba, n-or vrea cetățenii români și ...” 2 Ionel: „Acum în tren (Cluj-Napoca - Timișoara) e ca și afară. A știut Orban de ce a tăiat, la rectificare, din bugetul Transporturilor. Doar a fost și ministru de resort. Se simte schimbarea. Ce naiba, n-or vrea cetățenii români și ...” 3 Ionel: „Acum în tren (Cluj-Napoca - Timișoara) e ca și afară. A știut Orban de ce a tăiat, la rectificare, din bugetul Transporturilor. Doar a fost și ministru de resort. Se simte schimbarea. Ce naiba, n-or vrea cetățenii români și ...” 4
Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!