Cluj. Supărare mare, după condamnarea medicului Adela Golea care ar fi cerut asistentelor să dea prioritate pacienţilor aflaţi în stare gravă în faţa şoferilor băuţi aduşi la spital de poliţişti. Constantin. „Dar dacă legea spune că bețivii sunt prioritatea în fața celor cu urgențe medicale reale, atunci problema nu e la medicul care o ignoră. Eh, dar asta-i deja prea …”

Updated on decembrie 9, 2019 Supărare mare după ce s-a aflat că medicul Adela Golea, șefa Unităţii de Primiri Urgenţe din Cluj, a fost condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare, cu suspendare, după ce ar fi cerut asistentelor să dea prioritate pacienţilor aflaţi în stare gravă în faţa şoferilor băuţi aduşi la spital de poliţişti pentru a le fi recoltate probe biologice.

Pe Facebook, Zena Muresan a scris: „Dacă n-ar fi de plâns aș râde de prostia unora și absurdul situației. Dar ar trebui să ne plângem și nouă de milă dacă am ajuns să trăim așa ceva”.

Cluj. Supărare mare, după condamnarea medicului Adela Golea care ar fi cerut asistentelor să dea prioritate pacienţilor aflaţi în stare gravă în faţa şoferilor băuţi aduşi la spital de poliţişti. Constantin. „Dar dacă legea spune că bețivii sunt prioritatea în fața celor cu urgențe medicale reale, atunci problema nu e la medicul care o ignoră. Eh, dar asta-i deja prea ...” 1

Ivona Muresan: „Betivii au prioritate in fata celor cu patologii grave”.

Yvonne Corina Macdougall: „Ne mai facem bine? Inca odata salvatorii sunt haituiti de magistratii vietii – aia de ale caror pensii speciale nu se atinge nimeni ca n-are curaj”.

Mihaela Cuțui Pardos: „Să fii condamnat pentru ca ai pus pacientul critic pe primul loc???? Incredibil! E clar,suntem praff…”

Catalin Alexandru Ghita: „Asa e la noi…. Ii hulim pe cei ce ne vor binele…Politia Romana”

Isabela Liliana Simion: „Aş vrea ca cei care au reclamat-o să ajungă în situaţia gravă de a nu fi consultaţi pentru că nişte şoferi alcoolici trebuiau testaţi”.

Constantin Stefanescu: „”Cam așa arată ”justiția” fără înțelepciune: aplicarea dogmatică a unor legi proaste, scrise de c… pentru a proteja alți … și nu oameni de bună credință.

Da, după lege medicul Adela Golea a greșit. Dar dacă legea spune că bețivii sunt prioritatea în fața celor cu urgențe medicale reale, atunci problema nu e la medicul care o ignoră. Eh, dar asta-i deja prea complicat pentru activiștii pro-”justiție”.

Sistemul de drept civil permite și înțelepciune pe lângă litera legii. Însă nu e garantată pentru că trebuie și să fie înțelepciune pentru ca ea să se manifeste în actul de justiție.”

error: Content is protected !!