Cluj. Șoferii români se dau la o parte în vamă pentru un TIR încărcat cu donații pentru copiii bolnavi de cancer de la Spitalul Oncologic din Cluj. Ovidiu: „Este așteptat la Cluj la ora 10, vă rog, dacă este coadă la vamă, ajutați și voi să nu stea mult.  Oameni inimoși au trimis și …”

Updated on decembrie 9, 2019 Mobilizare a șoferilor de TIR pentru a ajuta ca un camion cu ajutoare pentru copiii bolnavi de cancer de la Spitalul Oncologic din Cluj să fie lăsat să treacă mai repede prin vama Nădlac.

Ajutoarele vin din Belgia, anunță stiridiaspora.ro.

Ovidiu Muresan:Anunț important!!! Mâine dimineața va intra pe la Vama Nădlac, acest camion.
Este încărcat cu donații pentru Spitalul Oncologic din Cluj și ajutoare pentru școli și copii necăjiți.ț

Cluj. Șoferii români se dau la o parte în vamă pentru un TIR încărcat cu donații pentru copiii bolnavi de cancer de la Spitalul Oncologic din Cluj. Ovidiu: „Este așteptat la Cluj la ora 10, vă rog, dacă este coadă la vamă, ajutați și voi să nu stea mult.  Oameni inimoși au trimis și ...” 1 Cluj. Șoferii români se dau la o parte în vamă pentru un TIR încărcat cu donații pentru copiii bolnavi de cancer de la Spitalul Oncologic din Cluj. Ovidiu: „Este așteptat la Cluj la ora 10, vă rog, dacă este coadă la vamă, ajutați și voi să nu stea mult.  Oameni inimoși au trimis și ...” 2 Cluj. Șoferii români se dau la o parte în vamă pentru un TIR încărcat cu donații pentru copiii bolnavi de cancer de la Spitalul Oncologic din Cluj. Ovidiu: „Este așteptat la Cluj la ora 10, vă rog, dacă este coadă la vamă, ajutați și voi să nu stea mult.  Oameni inimoși au trimis și ...” 3

Este așteptat la Cluj la ora 10, vă rog, dacă este coadă la vamă, ajutați și voi să nu stea mult.
Oameni inimoși au trimis și încărcat lucrurile, firma de transport a pus camionul gratuit la dispoziția grupului Voluntari în Europa, doar atât va cerem, să îl salutați și să îl ajutați să nu stea la coadă.

Drumuri bune!
#ImpreunaSuntemMaiBuni”

error: Content is protected !!