Cluj. “O Cana de Fericire”, eveniment Rotaract și Interact. „În acest an ne-am unit forțele pentru a ajuta clinica “Dominic Stanca”. Așadar, profiturile obținute din cănile de fericire vor merge anul acesta spre Clinica Obstetrică Ginecologie “Dominic Stanca ”

(Last Updated On: December 4, 2019)

Cele 4 cluburi Rotaract și Interact din Cluj-Napoca (Rotaract Cluj-Napoca, Rotaract Visio, Rotaract Samvs, RotaractCetățuie și a clubului Interact Cluj-Napoca;) lucrează împreună pentru a da startul celei de-a7-a ediții a proiectului național, sub egida Rotaract “O Cană de Fericire”, care va avea loc în perioada 4-8 decembrie 2019, între orele 12:00-22:00 la Iulius Mall.

„Acesta este un proiect caritabil cu scopul de a implica comunitatea în nevoile ei și de a demonstra că împreună reușim să creăm lucruri minunate pentru societate.

Cluj. "O Cana de Fericire", eveniment Rotaract și Interact. „În acest an ne-am unit forțele pentru a ajuta clinica “Dominic Stanca”. Așadar, profiturile obținute din cănile de fericire vor merge anul acesta spre Clinica Obstetrică Ginecologie “Dominic Stanca ” 1

În acest an ne-am unit forțele pentru a ajuta clinica “Dominic Stanca”. Așadar, profiturile obținute din cănile de fericire vor merge anul acesta spre Clinica Obstetrică Ginecologie “Dominic Stanca ” pentru a construi o secție nouă de internări de zi.Fiecare dintre noi poate contribui la schimbarea comunității în care trăim.

Ultimeleediții ale proiectului au avut drept scop aducerea zâmbetului pe chipurile copiilor din Iacobeni. Situația delicată în care se afla școala și spațiul de joacă al școlii s-a schimbat dupăce cele 4 cluburi Rotaract au decis să dea o mână de ajutor și să reabiliteze școala înainte de începerea anului școlar 2018-2019.

Ediția din acest an nu ar fi avut loc fără sprijinul partenerilor cărora le mulțumim: ● Iulius Mall Cluj-Napoca;● companiei Bosch;● cluburilor Rotary din Cluj-Napoca (Rotary Cluj-Napoca, Rotary Cetățuie, RotaryVisio, Rotary Samvs, Rotary Parc, Rotary Transilvania, Rotary Opera);

Așadar, vă așteptăm între 4 și 8 decembrie la O Cană de Fericire Cluj-Napoca 2019,pentru a contribui împreună la oferirea unor condiții mai bune femeilor internate la clinica“Dominic Stanca” și să stăm de povești la o cană de vin fiert. Ce poate fi mai frumos de atât?”, transmit organizatorii.