Cluj. Dan: „Cluj-Napoca, orașul aeroport. Te trezește Tarom, WizzAir, Lufthansa și alții din 10 in zece minute indiferent de distanța la care te afli de aeroport. Tot Clujul e un aeroport acum! Acum mulți ani când m-am hotărât sa rămân in Cluj am făcut-o pentru ca era …”

Updated on decembrie 12, 2019 Tot mai mulți clujeni se plâng de zgomotul mare din oraș. Avioanele care zboară deasupra orașului, traficul infernal, aglomerația au transformat Clujul într-un oraș mai puțin atractiv.

Dan Ianisevschi a scris pe Facebook:„Nu te-a trezit ceasul deșteptător? Ei bine nu e nici o problema dacă locuiești in Cluj-Napoca, orașul aeroport. Te trezește Tarom, WizzAir, Lufthansa și alții din 10 in zece minute indiferent de distanța la care te afli de aeroport. Tot Clujul e un aeroport acum!
Cluj. Dan: „Cluj-Napoca, orașul aeroport. Te trezește Tarom, WizzAir, Lufthansa și alții din 10 in zece minute indiferent de distanța la care te afli de aeroport. Tot Clujul e un aeroport acum! Acum mulți ani când m-am hotărât sa rămân in Cluj am făcut-o pentru ca era ...” 1
(foto arhiva gds.ro)

Acum mulți ani când m-am hotărât sa rămân in Cluj am făcut-o pentru ca era, pe lângă un oraș civilizat cu oameni normali si cu aer curat, un oraș liniștit. Astăzi, toate motivele pentru care am ales sa stau aici sunt doar o amintire.”

error: Content is protected !!