Accident Cluj. Cristian: „Chiar in fata mea. Salvarea venea doar cu semnalele luminoase nu si cele acustice. Cel cu VW avea viteza in jur de 90 si s-a speriat a intrat direct in zid si in BMW. A cui e vina?”

Updated on decembrie 14, 2019 Un alt accident în care a fost implicată o ambulanță a avut loc sâmbătă dimineață, pe Clinicilor. Salvarea avea semnalele luminoase în funcțiune, nu și cele acustice astfel că un șofer a fost pus în mare încurcătură.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Muresan Dumitru Cristian a scris: „Chiar in fata mea acuma pe Clinicilor. Salvarea venea de pe Iuliu Hațieganu.(doar cu semnalele luminoase nu si cele acustice). Trag pe dreapta ii dau prioritate, in intersecție nu își pornește semnalele acustice.

Cel cu VW avea viteza in jur de 90 si s-a speriat a intrat direct in zid si in BMW. A ieșit instant din mașină punându-si mâinile in cap. A cui e vina?”
Accident Cluj. Cristian: „Chiar in fata mea. Salvarea venea doar cu semnalele luminoase nu si cele acustice. Cel cu VW avea viteza in jur de 90 si s-a speriat a intrat direct in zid si in BMW. A cui e vina?” 1

Catalin Fodoreanu: Salvarea are prioritate (fiind în misiune) chiar dacă are doar semnalele luminoase în funcțiune, nu și cele acustice!
Noaptea, nu ai cum să nu vezi girofarul unei salvări!

Având în vedere că mai sunt și oameni care locuiesc în anumite zone, noaptea nu se folosesc semnalele acustice!
Șoferul, dacă nu a observat noaptea girofarul salvării…. Cam nu prea are ce căuta la volan

Șerdean Denis: Ai fost vreodată pe Clinicilor domn sofer profesionist? E loc strâmt, și nu ai deloc vizibilitate dacă vine ceva dinspre Motilor pe vremea asta când oglinda din intersecție e înghețată. M am întâlnit și eu cu Salvarea înainte sa între pe Clinicilor, venea de pe Iuliu Hosu, și în intersecția cu Motilor a pornit semnalele acustice. Ma mir ca le-a oprit

Cristina Antofie: Ambulantele când intra pe Iuliu Hatieganu, își opresc semnalele sonore si rămân doar cu cele luminoase. Eventual in intersecție mai dau un semnal. Nu cred ca ați văzut vreodată o ambulantă care merge cu sirenele pana in curtea UPU. Lăsați pedala mai moale, ca nu sunteți la curse…

error: Content is protected !!