Vine iarna la Cluj. Avertizare ANM de ninsori, vreme rece și vânt. Cabana Vladeasa: „Winter is here 😍”

(Last Updated On: December 2, 2019)

Meteorologii avertizează că începând de luni de la ora 7:00 vremea va fi rece, apar ninsorile la munte, în nord și în centru, dar se va semnala și polei și vânt puternic.

Începând de luni de la ora 7.00 până marți la ora 10.00 apar ninsorile la munte, în nord și în centru, dar și depunerile de polei, intensificările vântului și vremea rece.
Aria precipitațiilor va cuprinde regiunile din vestul, nordul și centrul țării.

Cabana Vladeasa: „Winter is here 😍 #masivulvladeasa 😉
Vine iarna la Cluj.  Avertizare ANM de ninsori, vreme rece și vânt. Cabana Vladeasa: „Winter is here 😍” 1

În Maramureș, Transilvania, nordul Crișanei și al Moldovei treptat vor predomina ninsorile și local, mai ales după orele amiezii, se va depune strat de zăpadă. În Banat, în sudul Crișanei și în centrul și sudul Moldovei la început va ploua, apoi se vor semnala precipitații mixte, informează digi24.ro.

La munte va ninge și se va depune strat de zăpadă, mai consistent în Carpații Occidentali și în nordul Orientalilor.

Vântul va sufla tare la munte, mai ales pe creste, unde rafalele vor depăși 70…80 km/h, viscolind temporar ninsoarea. Intensificări trecătoare ale vântului vor fi pe spații mai mici și în celelalte zone, cu viteze în general de 45… 55 km/h.

În prima parte a săptămânii, vremea se va menține rece mai ales dimineața și noaptea, cu precădere în jumătatea de nord a teritoriului.